18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Csillagjegyek, akik SZERELEMRE találnak KARÁCSONYKOR

Megosztás
Tipológia

Varázslatos hangulata van a karácsonynak, és ilyenkor bármi megtörténhet. Létezik 3 csillagjegy, akik, ha szerelmet keresnek, most be is teljesülhet kívánságuk.


A harmadik csillagjegy pedig nem más, mint a


Rák
A gondos, barátságos, álmodozó Rák eddig egészen sok kapcsolatot alakított ki másokkal, melyekből sokat tanult. Ez az időszak sokkal inkább volt hasznos számára, mintsem érzelmes, viszont a karácsony ezt a trendet megváltoztathatja.
Habár a nagy szívfájdalom az utóbbi hetekben a Rákot teljesen kiegyensúlyozatlanná tette, és hajlamosnak érezhette magát az elzárkózásra, mintha az utolsó utáni pillanatban mégis megtörténne a csoda! Már December elején ösztönösen kinyitják szívüket és lelküket, amit éppen akkor tesznek, amikor az igazi is felbukkan. Telitalálat, jókor a jó helyen és időpontban. Mert véletlenek nincsenek!
A hosszú csalódásoktól teli időszak után a karácsonyi szerelem elkíséri majd a Rákot a 2020-as évben is. 


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat