18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Csillagjegyek, akik SZERELEMRE találnak KARÁCSONYKOR

Megosztás
Tipológia

Varázslatos hangulata van a karácsonynak, és ilyenkor bármi megtörténhet. Létezik 3 csillagjegy, akik, ha szerelmet keresnek, most be is teljesülhet kívánságuk.


Mely csillagjegyek találhatnak még az átlagosnál is nagyobb eséllyel szerelemre karácsonykor?


Nyilas
A szabadságot szerető tűzjegy az elmúlt hónapokban szerelem terén nem volt túl sikeres. Miért? Mert azok a férfiak, akikkel eddig a sors összehozta, az extrovertált (nyitott) személyiségére nem voltak fogékonyak. Ráadásul sok fájdalmat is okoztak a Nyilas számára, ami miatt már már úgy gondolhatta, hogy semmi esélye a boldogságra.
Azonban a karácsony fordulópont lehet az életében! Az Adventi időszak alatt megismerhet valakit, aki hosszú távon lesz élete része, és szerelemmel tölti meg a mindennapjait. Szuper jó hír ezen túlmenően, hogy a Nyilas számára 2020-as év a szerelemről fog szólni.


Vízöntő
A levegő jegyek közé tartozó Vízöntő talán még sosem volt olyan boldog, mint most karácsonykor.
Végre nem csak munkájában, családi és baráti kapcsolataiban mondhatja sikeresnek magát, hanem a szerelemben is. Ugyanis ez a lendület, szerencse hullám a magánéletének erre a területére is kiterjed. Érdekesség, hogy a Vízöntők többségének pozitív aurája van, ami karácsonykor felerősödik, és akár olyan emberek is megérezhetik, aki alapjaiban nem fogékonyak ezekre a jelekre.
Irigylésre méltó lesz boldogsága, ami a 2020-as év első felében garantáltan meg is marad.


Van még egy csillagjegy, akire szerelemre várhat karácsonykor!

Lapozz tovább! 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat