18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Műszempilla – Szempilla hosszabbítás – Szemfertőzés és atkák

Megosztás
Szépség

Műszempilla vagy szempilla hosszabbítás? Melyikre szavazunk? Mind a kettő esetén érdemes a higiéniai szabályokat BETARTANI!


Soha nem volt olyan divatos a műszempilla és szempilla hosszabbítás, mint az utóbbi években.

Míg korábban szinte csak szakember segítségével érhettük el a kívánt hosszú szempillákat, addig mára rengeteg úgynevezett „instant” termékkel találkozhatunk a boltok polcain. 

Ennek következtében a minőség nem mindig garantálható, ráadásul szemfertőzést, szemhéjgyulladást és akár atkákat is eredményezhet a nem kellő higiéniai eljárás útján előállított termék.

A szempilla meghosszabbítás és a műszempillák a szépség világának szerves részét képezik. Ami már régóta sok millió nő mindennapi viseletévé vált, de több higiéniai kockázat merül fel, mint eddig gondoltuk.

Egyre több orvos figyelmeztet, hogy a műszempillák feltevésekor és az utógondozás során is nagyon alaposnak és körültekintőnek kell lenni. 

A szempillákat rendszeresen tisztítani kell, mert a baktériumok elszaporodásával, akár atkák, tetvek is megjelenhetnek rajta.
Erre a legalkalmasabb lehet a teafaolaj, ami egyszerre baktérium ölő hatású, és gyulladás csökkentő. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat