18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ettől a tulajdonságodtól FÉLNEK mások – Mikor születtél?

Megosztás
Tipológia

Mindenkinek van olyan tulajdonsága, amit nem szívesen reklámoz. Neked vajon melyek ezek a tulajdonságaid? Mennyire ismered magad és mennyire ismersz magadra?


Nyilas

Milyen rossz tulajdonságai lehetnek a Nyilas jegyben születetteknek?

Legfőképpen a következő tulajdonságai válthatnak ki félelmet és elutasítást:
Instabilitás és megbízhatatlanság. Ez nem másból fakad, mint, hogy sokszor elfelejt dolgokat, és ha erre valaki emlékezteti is, úgy annak számítania kell a Nyilas haragjára. Ugyanis nem jól viseli a kritikát, és azt sem, ha rávilágítanak hibáira.

Bak

Milyen rossz tulajdonságai lehetnek a Bak jegyben születetteknek?

A Bak esetében a a szélsőséges önkontroll lehet félelem keltő mások szemében. Ez olyan messzire is eljuthat, hogy teljesen elszigetelhetik magukat érzéseiktől, és a beszélgetésekben legyőzhetetlen távolságot képesek kiépíteni partnerükkel szemben. Ez egyfajta önvédelmi mechanizmus, és tudat alatt ilyen a Bak, másokban olyan érzést kelthet, mintha soha nem lehetne a bizalmába férkőzni.

Vízöntő

Milyen rossz tulajdonságai lehetnek a Vízöntő jegyben születetteknek?

A Vízöntők vidám hangulatú, humoros személyiségek. Azonban vicces énjüket képesek arra használni, hogy másokat vitába sodorjanak, és amikor ez sikerült, még öntenek kevés olajat a tűzre.


Halak

Milyen rossz tulajdonságai lehetnek a Halak jegyben születetteknek?

Bármennyire is az él a köztudatban és van is benne igazság, miszerint a Halak álmodozó, romantikus, empatikus személyiség, tud nagyon pesszimista is lenni. Ez az az állapot, amikor mindenben a rosszat látja, a világ összeesküdött ellene és mások ellen is. Csalódtak a világban, és nem látják saját értékeiket. Ez a hangulat, ami úrrá tud lenni rajta, egyszerűen taszítja az embereket, mert a rossz kedvet, depressziót senki nem szeretné, ha rá is rá ragadna.


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek