18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Egy pici FŰSZER a kapcsolathoz – Így lesz hosszan tartó

Megosztás
Szerelem

Lelke legmélyén mindenki hosszan tartó kapcsolatra vágyik, de ezért bizony meg kell „dolgozni”. Mi lehet az a kis „rituálé”, ami jó eséllyel hozzásegíthet a hosszú kapcsolathoz? Tuti tipp! - Mindösszesen ' darab!


Aki szerelmes, „ugrat is”….
Egy kis bolondozás, a másik ugratása és nem utolsó sorban a humor megfűszerezi a kapcsolatot.
Biztosan volt már ilyen „ugratós” élményünk, és emlékszünk is rá…

Nem is gondolnánk, de egy észak-karolinai egyetemi tanulmány szerint ez a pici fűszer a titka a hosszan tartó párkapcsolatnak.

Az ugratás, a másik megtréfálása összeköti a párokat, és elmélyíti a kapcsolatot. 


Természetesen a tréfa csak akkor lesz pozitív és jó emlék, ha ismerjük párunkat, és sebeit, mire érzékeny, mit nem venne sosem tréfának. 

Azok a párok, akik képesek ugratni, megtréfálni egymást és humort visznek az életükbe, sokkal tartósabb kapcsolatra számíthatnak, mint az átlag.

Ennyit számít a nevetés? Téged ugratott már párod?

Esetleg Te őt? 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat