18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

Megosztás
Otthon

Az akciós termékek listája napról-napra változik, többségében 20-50 százalékos, valódi kedvezményekkel és összesen több mint tizenkétezer termékkel találkozhatnak a vásárlók. Neked mi tetszik legjobban?


Budapest, 2019. november 11. -től
– Akár ötven százalékos kedvezményekkel is találkozhatnak a vásárlók Black Friday hetén az Euronics üzleteiben és webáruházában. 
A november 12 és 18 közötti időszakban érdemes lesz naponta ellátogatni a 69 üzletből álló hálózat valamelyikébe, mivel az akciós termékek köre minden nappal bővül.

Valós kedvezmények
Az Euronics a valós kedvezmények elkötelezettje, 2019-ben a „Black Friday = Fair Friday” mottóra építve azt javasolja az érdeklődőknek, hogy vásárlás előtt használják az ár-összehasonlító oldalakat, illetve tájékozódjanak arról, hogy a kiszemelt termék valóban annyival olcsóbb-e az átlagárnál, mint amit a kereskedő állít. 

„Sok magyarnak vannak rossz tapasztalatai a különféle kiemelt vásárlási időszakokkal

 kapcsolatosan, az Euronics azonban azt a tábort erősíti, amely kizárólag valódi akciókat és

 kedvezményeket hirdet az elvárható készletek rendelkezésre állása mellett. Minden vásárlót

 arra biztatunk, hogy erről személyesen is győződjön meg.”

 – mondta Hunyady László, az Euronics marketing és értékesítési igazgatója.

Országosan már 69 Euronics üzlet várja az érdeklődőket a Black Friday hetében, illetve a webáruházat is felkészítették a várható forgalomra. A vevők az euronics.hu oldalon kérhetnek házhozszállítást, vagy választhatják az áruházi átvételt is, de természetesen a bolti vásárláskor is dönthetnek úgy, hogy segítséget kérnek a szállításban.


A Black Friday hetén nem lesznek külön kiemelt kategóriák, mivel az Euronics kínálatának jelentős része kedvezményesen lesz elérhető. 

„Azáltal, hogy napról-napra újabb akciós termékekkel bővül a Black Friday kínálatunk,

 egy kicsit még izgalmasabbá, érdekesebbé tesszük a vásárlást. Ráadásul így még több

 érdeklődőnek lesz lehetősége akár 50 százalékkal olcsóbban beszereznie azokat a műszaki

 termékeket, amelyekre szükség van” 

– véli Fazekas Bálint, az Euronics nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója.
Akár 50% KEDVEZMÉNNYEL
Az Euronics a korábbi évek tapasztalatai és a 2019-es slágertermékek alapján állította össze az akciós termékek listáját, így a háztartási kis- és nagygépek, kapszulás kávéfőzők mellett a televíziók, konzolok, gamer felszerelések, telefonok és viselhető eszközök között is találhatunk majd a megszokottnál jelentősen olcsóbb modelleket. Az akár 50 százalékos kedvezmény az Euronics esetében azt jelenti, hogy bár lesznek még ennél is nagyobb akciók, jelentős számban szerepelnek majd azok a termékek, melyek féláron beszerezhetők.

A jelentős érdeklődésre tekintettel az Euronics azt kéri a vásárlóktól, hogy a szokásosnál is legyenek körültekintőbbek, türelmesebbek, figyeljenek oda magukra és egymásra is. 

„A pénztáraknál és ügyintézői pultoknál ezekben a napokban teljes létszámmal teljesítenek

 szolgálatot kollégáim. Ennek ellenére számítanunk kell arra, egyben felhívjuk a tisztelt

 vásárlók figyelmét is, hogy az megszokottnál hosszabb lehet az ügymenet. Tapasztalataink

 szerint évről- évre egyre többen jönnek már nyitásra a boltjaink elé, hogy időben

 beszerezhessék az előre kiválasztott terméket. A webáruházat is igyekszünk folyamatosan

 fejleszteni, felkészíteni a megnövekedett látogatószámra, de az eddigi növekedési

 statisztikákból arra következtethetünk, hogy kisebb fennakadások előfordulhatnak.” 

– nyilatkozta Hunyady László a várható tömeggel és a vásárlási kedv fokozódásával kapcsolatban.

Az Euronics-ról

Az Euronics Műszaki Áruház – Vöröskő Kft-ről: A veszprémi székhelyű Vöröskő Kft.-t 1989-ben alapították, tulajdonosai magyar magánszemélyek. A cég 2001 áprilisában csatlakozott az Euronics International Ltd. nemzetközi beszerzési társuláshoz, amelyhez 36 országban több mint 8 800 üzlet tartozik. Az Euronics már Magyarország minden megyéjében jelen van. A Vöröskő Kft. árbevétele 2018-ban meghaladta a bruttó 74 milliárd forintot. A cégcsoport összesen 1260 dolgozót foglalkoztat, országszerte 69 áruházzal rendelkezik.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat