18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezt árulja el ajkad formája SZEMÉLYISÉGEDRŐL!

Megosztás
Tipológia

A száj az, ami legelőször látható, és lehet karakteres vagy kevésbé feltűnő. Az ajkak formája is árulkodhat személyiségünkről. Ráadásul egészen sokat megtudhatunk egyes karakterekről! Többet is, mint gondolnánk!


A száj az érzékiség tükre, ezen túlmenően árulkodik a személyiségről is.

A szerző Jean Haner az úgynevezett arcolvasás szakértője meg is osztott pár jellemző jegyet az egyes ajakformákhoz kapcsolódóan.

Nem kell mást tennünk, mint felismerni, melyik fő ajak forma kategóriába tartozunk!
Vagy tartozik az, akiről szeretnénk esetleg többet megtudni.

Ajak forma kategóriák

Keskeny ajak

Amennyiben mind a felső, mind az alsó ajak meglehetősen keskeny, úgy ez egy nagyon ambiciózus, és céltudatos karakterre utal.
Ezek az emberek pontosan tudják, hogyan képzelik el az életüket, és mindig végrehajtják tervüket.
Néha azonban tévednek, és ilyenkor meglehetősen pesszimistán és sötét látják a dolgokat, még kisugárzásuk is drasztikusan megváltozik.


Ugyan olyan teltségű felső és alsó ajkak

Éppen olyan kiegyensúlyozott, mint amilyen szájának alakja, amennyiben mind a felső, mind az alsó ajak nagyjából ugyan annyira telt.
Határozottabban elmondható róla, hogy nyugodt, nehezen lehet kihozni a sodrából, kifejezetten pozitív és roppant segítőkész személyiség.


Teltebb felső ajak

A teltebb ajak jó eséllyel utalhat a nem kívánt és nem szeretett egyedüllétre. Nagyon szeret társaságban lenni. Nagyra értékeli az életet és az apró dolgokat is, hamar és könnyen lehet neki örömet okozni.
Ezen felül majdnem mindig mosolyognak, örömöt sugároznak, mellyel másokat is inspirálnak. Pontosan tudják, hogy élvezhetik ki az élet minden pillanatát.


Teltebb alsó ajak

Igen ritka, de azért létezik, amikor az alsó ajkak teltebbek, mint a felső.
Ez az ajak forma egy nagyon magabiztos személyiségre utal, aki egyszerre bátor, egyenes, és nagyon érzelmes is.
Időnként ez a személyiség az, aki úgy érzi, hogy a falon is képes lenne átmenni, hogy elérje célját vagy bebizonyítsa igazát. Ez az érzés az, amikor a valóságban, tudat alatt szinte képesnek is érzik magukat a véghezvitelére. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat