18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019 novemberi horoszkóp – A gondolatok erejének tapasztalása

Megosztás
Asztrológia

November a székely naptár szerint az Enyészet hava, de én úgy gondolom, az elkövetkező hónap inkább hozhat előrelépést, fellendülést.


Természetesen fizikailag inkább lelassulnánk és bármennyire is jól esik az őszi napsütés és a jó idő, most már fel kell készülnünk a hidegre, a borús időszakokra, ami bennünket is visszavonulásra „bekuckózásra” késztethet. 


Hangulatunkra hatással lehet a nappalok rövidülése, fáradtabbnak, kedvetlenebbnek érezhetjük magunkat. 

Ehhez most hozzáadódik a látszólagos hátráló mozgásba kezdő Merkúr bolygó, ami könnyen rombolhatja le a hangulatunkat, ha nem figyelünk tudatosan. 


A hónap energiáját a Skorpió jegy jellemzői befolyásolják erősen, ami könnyen vihet bele eldobottság érzésébe és félelmekbe, amik főleg a veszteséggel kapcsolatosak. 

Mindemellett szeretnénk kivívni mások elismerését, sütkéreznénk a fényben, a dicsőségben, ami persze szegény én állapotban nem könnyen megvalósítható feladat. 

A Skorpió jegyének előnyös tulajdonsága a transzformáció, a teljes átalakulás, ehhez azonban szükséges lelki igényünknek is teret engedni, ami most szomjazza a sikert, az optimista közeget és hosszú távon megtérülő célokban szeretné kipróbálni magát. 

Ehhez most sorsikus segítséget kapunk, a nagy szerencse bolygója támogatását élvezhetjük, hogy miközben a tél sötétjére készülünk, belső fényünk egyre erősebbé váljon és mint egy belső világítótorony segítse célba érésünket. 



Lehetőségünk nyílik, sőt legnagyobb feladatunk, a hónapban, hogy gondolati mintáinkat megtisztítsuk és kihasználva az előnyös energiákat egy harmonikusabb életet élhessünk. Tehát a hónap energiái a befelé figyelést, az önismeret elmélyítését és a gondolatok megreformálását kifejezetten támogatják. Ez az átalakító munka egyfajta gondolati megújulást hozhat mindenki számára, amihez meg kell látni a saját felelősséget életünk alakulásában. Remek időszak arra, hogy elmélyítsétek önismereteteket, sokat tanulhattok önmagatokról, a bennetek dolgozó mintákról, hitrendszerekről. 

Most lehetőségetek nyílik kipróbálni gondolataitok teremtő erejét, és saját teremtő képességeteket is egész hónapban, de időszakonként más módon. 


Teliholdkor és az utána következő két hétben az elengedést támogathatjuk, majd az Újholdkor és az utána következő 2 hétben már a valódi teremtésben próbálhatjuk ki magunkat. 

Felelősség

A felelősséget saját bőrötökön tapasztalhatjátok meg, hiszen ami gondolati síkon foglalkoztat benneteket, az elég gyorsan manifesztálódhat fizikai síkon, életetekben is. Tudatosságotokat most a gyakorlatban is kipróbálhatjátok, és megnézhetitek mit teremtetek magatoknak. Mindannyian teremtők vagyunk, és ennek a teremtésnek az alapját gondolataink és érzéseink adják. Ne feledjétek! A biztonságot magatokban tudjátok megtalálni, a lelketek stabilitásában. Ehhez azonban szükségesek az egymagatokban töltött időszakok, figyelmeteket belső gyermeketekre irányítva.


A skorpiós energiák jellemzői közé sorolhatjuk a ragaszkodások-elengedések, szenvedélyes érzelmek, hatalmi vágy, titkok felfedezése témakörök. 

A titkok feltárása iránti igényünket használhatjuk saját lelki titkaink utáni nyomozásra, ami lelki fejlődésünket is támogatja. 

A hónap energiáját tekintve erősen dolgoznak az érzelmi energiák, ami miatt földelésre lesz szükségünk. 

A korlátozás nélküli érzelmek olyanok, mint a meder nélküli víz, romboló hatásúak. 

Mivel a novemberi érzelmi energiák befelé hatnak leginkább, ezért ez a romboló hatás magunk ellen működik a legkönnyebben. Tehát a gondolatok figyelése mellett, pihenjetek sokat, meditáljatok, sétáljatok a természetben, jógázzatok, viseljetek piros színt.

A hónap mantrája lehet: 

Értékes vagyok! Szerethető vagyok! Biztonságban vagyok! 

Minél többször ismételjétek, ha szerethetetlennek érzitek magatokat vagy elbizonytalanodtok.



Nézzük meg részletesebben az általános hatásokat.

Kezdjük megint a retrográd bolygókkal.

A Neptunusz bolygó hosszas hátráló mozgásában november 23-án megáll, majd december 1-én elindul előre. Ezzel a bolygó hátráltató hatásától megszabadulunk.

Az Uránusz bolygó változatlanul hátrál, mindez azért történik, hogy továbbra is segítsen bennünket a változásokban. A hónapban fokozottabban lehet hatással életcélunk megvalósítására, így, ha nem a számunkra megfelelő helyen vagyunk, könnyen érezhetjük azt, hogy egyre nagyobb nehézségekkel kell szembenéznünk. 



A hátrálók csapatához csatlakozott a Merkúr bolygó november 1-től, ami gondolkodásunkra és kommunikációnkra van hatással. Hátráló időszakban végig a Skorpió jegyében tartózkodik majd, hogy segítse mélyen meghúzódó meggyőződéseink tudatos szintre helyezését és megváltoztatását. 

A bolygó november 20-án hajnalban már megáll és 21-én délelőtt el is indul előre, ezzel megszűnnek az akadályok. Ebben az időszakban lehetőleg kerülendő a szerződéskötés, nagyobb érték vásárlása, vagy komolyabb döntés meghozatala. Mindemellett okozhat kommunikációs, technikai problémákat is a hatás.

Ahogy már említettem, a hónap indító energiáit nagyban befolyásolják a Skorpiós energiák, amire jellemző a ragaszkodás, a hangulatingadozások és a hangulati mélypontok is, amelyek most a gondolatainkra támaszkodva működnek és nehezítik meg, hogy bármiben dönteni tudjunk. Lehet most nem is kell dönteni, inkább megérteni és hagyni tisztulni azokat a rétegeket, amik elfedik belső fényeteket. 


Amennyiben most kezdtek valamilyen önismereti vagy önismeretet segítő tanulmányokba, annak hosszú távú fejlődéseteket támogató hatását élvezhetitek. Ha nem vágtok bele tanulásba, akkor is jó hatással lehet életetek alakulására, ha többet jártok olyan társaságba, ahol a pozitív életszemlélet uralkodik.


Részletesen a hónap jelentősebb napjai:

November 1-én kezdi meg hátráló mozgását a Skorpió jegyében a Merkúr bolygó.
Az általánosságban óvatosságra intő dolgok mellett figyeljetek oda nagyon gondolataitokra, ismerjétek fel a lehúzó automatizmusokat és változtassatok rajta!

November 2-án a Nyilas jegyébe lép a Vénusz bolygó.
A szépség, a szeretet és a bővelkedés, kapcsolatok igénye hittel telítődik. Lelkesedést érezhetünk mind kapcsolatainkban, mind anyagi ügyeink tekintetében. Amennyiben gondolatainkat is terveink mellé tudjuk állítani, akkor igazi előrelépést érhetünk el.

November 5-én nehéznek érezhetjük az energiákat. Egyfelől hozhat hatalmi villongásokat, kötekedő hangulatot, ami kimenekülést hozhat bármilyen helyzetben. A másik hibáztatásával csak saját gyengeségünket akarjuk leplezni, és szabadság iránti vágyunkat megélni. A megoldást a határozott döntés hozza meg, amivel nem megyünk bele játszmákba, hanem igyekszünk tanulni a helyzetből és kiállni saját elképzeléseink mellett, felelősséget vállalva döntéseinkért.

November 8-a kiváló nap arra, hogy vágyaink megvalósításán dolgozzunk, és ehhez most sorsikus segítséget is kapunk. Használjátok ki az elemző, kitartást adó energiákat minden területen.

November 9-én kijózanító hatás ér minket, így minden irreális célkitűzésről lehull a lepel. Legyetek ezért hálásak, hiszen mindez csak azért történik, hogy ne fecséreljétek energiátokat olyan dolgokra, amire nem érdemes. Az álom találkozik tulajdonképpen a valósággal. Ugyanakkor, ha reálisak a céljaitok, de megmaradtatok csak az álmodozásnál, és nem léptetek, akkor is csalódottá válhattok, pedig csak annyi történt, hogy a ti energiátok nélkül egy csoda sem tud manifesztálódni.

November 10-e egy olyan nap, amikor nehezebben boldogulhatunk saját gondolatainkkal, a kisördög újabb és újabb támadásokat indít optimizmusunk ellen. A tanulási feladat az ebben, hogy vegyétek észre a még hibásan működő beidegződéseket. A nehézséget az okozhatja, hogy a gondolkodás túltöltődött érzelmekkel, ami negativitás esetén a mélység felé húzhat bennünket. Előtérbe kerül a hónap feladata, az odafigyelés a gondolatokra.

November 11-én szenvedélyes hajtóerőt kaphatunk ahhoz, hogy kiemelkedőt alkossunk, nagyobb odafigyelést kapjunk. Ennek megvalósítását azonban téves elgondolások is irányíthatják, úgyhogy próbáljátok objektíven szemügyre venni a lehetőségeket, és visszautasítani mindazt, ami túl kecsegtető. Ne feledjétek még a retrográd Merkúr időszakában járunk, amikor nem feladatunk nagyobb döntéseket meghozni.

November 12-én Telihold lesz a Bika jegyében, ezzel elindul az elengedés időszaka.
Ismét elég nagy mélységekben kutakodhatunk, és szabadulhatunk meg olyan reakcióktól, ami miatt még mindig biztonsági játékosként játszunk. Egyértelműen és erősen a generációs családi minták kerülnek terítékre, ami már oly sokaknak a családban gondot okozott. Estefelé egy segítő hatásnak köszönhetően, áldás lengi be Telihold varázslatunkat.

November 13-án nehezebben látunk tisztán, tudatos önkorlátozás szükséges ahhoz, hogy földeljük elménket. A nap nem alkalmas logikát, praktikusságot igénylő feladatok elvégzésére. Művészi, kreatív feladatokat viszont könnyedén megoldhatunk.

November 14-e leginkább kreativitást igénylő feladatokra alkalmas, minden másban inkább a vágy és az álmodozás a befolyásoló energia. Kicsit olyan ez, mintha mindenkit rózsaszín szemüvegen keresztül néznénk, aminek aztán csalódás lehet a vége. Elköteleződésre így nem alkalmas a nap, viszont annál inkább kedvez a titkos szerelmi viszonyok kialakulásának.

November 19-én a Skorpió jegyébe lép a Mars bolygó. A bolygó jól érzi magát ebben a közegben, hiszen a jegy egyik uralkodó bolygója. Azonban energiája egészen más színezetet kap, mint a Kos jegyében. Itt inkább az ösztönös, taktikus cselekvés a jellemző, amivel az energia abban segít bennünket, hogy mindig megtaláljuk a célba éréshez szükséges módszert. Az állás árnyoldala, hogy megnövekedhet, felerősödhet a manipuláció.

November 22-én 15 óra 43 perckor a Nap átlép a Nyilas jegyébe.
A befelé tekintő, inkább visszavonultságot, ámde hatalmi vágyakat kergető Skorpió jegyéből most az optimista, lelkes Nyilas jegyébe lép tovább a Nap. Ahogy a Skorpió inkább a befelé fordulást, visszavonulást támogatta, úgy a Nyilas jegye pont a kiáradás és az életörömök élvezete felé visz bennünket. A borús napokba fényt csempész, segítségével megerősíthetjük gondolati pozitivitásunkat. Azonban arra ügyeljetek, hogy a negatív megnyilvánulása az állásnak a mértéktelenség és a vak hit.

November 24-én párkapcsolati szinten, a női energiák eléggé erőteljesen működnek, ami aztán a férfi energiáknak egy idő után betelik a pohár. Ugyanakkor kedvezően alakulhatnak kapcsolati és anyagi ügyeink, ha elszakadunk a megszokásoktól és új megvalósítási tervet dolgozunk ki.

November 26-a kimondottan szerencsés nap, hiszen ezen a napon Újhold lesz a Nyilas jegyében és ezen a napon egy másik segítő energiát is élvezhetünk ami az új kezdetekben segít. Azonban ez utóbbi energiát nem fogják kedvezően megélni mindazok, akik még mindig egy helyben topognak.
Ennek ellenére egy csodás, támogató Újholdat élhetünk meg, ami minden téren előrelépést hozhat.

Ugyanezen a napon a Bak jegyébe lép a Vénusz kitartást adva anyagi, kapcsolati ügyekben, ugyanakkor kissé visszahúzódóvá is tehet bennünket. Azért azt meg kell említenem, hogy ebben a jegyben a bolygó egyáltalán nem érzi jól magát, hiszen pont az élet élvezetét korlátozza a szigorú Bak jegye. A Bak céltudatossága egyáltalán nem illeszkedik a Vénusz lágyságához, szépségéhez.

November 28-án ismét egy szerencsés napnak nézünk elébe. A megérzésünk, lényeglátásunk elemében érzi magát, jó gondolataink, jó ötleteink születhetnek. Ehhez most támogató emberek is feltűnhetnek életünkben. Spirituális szinten a vizualizáció, a gondolattal teremtés is nagyon jól működik.

November 30-án az érzelmekkel túlfűtött gondolkodás találkozik a kitartással, ami segít aprólékosságot, elemzést igénylő munkáknál. Mivel szombat van, így sokat tehettek otthonotok megváltoztatásáért, vagy előkészíthetitek a decemberi ütemtervet.


Mindenkinek csodás novembert kívánok!


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Szeretnél saját tanácsadót?

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat