18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

TÜKÖR fényes köröm divat 2019-2020 Ősz és Tél

Megosztás
Szépség

Annyira fényes, hogy szinte magunkat is láthatjuk benne, akár csak egy tükörben. 2019/2020 köröm trendje tükörre tervezve! Így viseld stílusosan! Kreatív variációk hideg hónapokra.


Neve is van a mostani köröm trendnek, ami nem más, mint a „Mirror Nails”.
Annyira fényesek a körmök, hogy szinte sminktükörnek is használhatnánk. 


A szivárvány minden árnyalatában jön a tükör effektus a körmökön. 

Csillogó körmökkel lépünk be a hideg évszakba, ráadásul a hihetetlen csillogás most nem csak alkalmi viselet lesz, hanem a hétköznapokat is feldobja. Önmagában is látványos a tükör fényesen csillogó effektus, de, aki szeretné, még ezt is fokozhatja. 

Gyöngyök, apró szilikon köröm dekorációk, és minden, ami csak képes megtapadni a körmön, lehet dekoráció.

Kreatív variáció
Tökéletes kombináció lehet a matt hatás kihasználása, ami annyit jelent, hogy a tükör fényesen csillogó körmökre matt hatású díszítés kerül.


Optikai illúzió

A tükör már régóta megihlette a lakberendezőket is, hiszen növeli a térhatást, és fényekkel kiegészítve olyan színek hívhatók elő, melyeket semmilyen mesterséges módon nem lehet előállítani.

Ugyan ez a különlegesség megalkotható körmökön is. Így lehetséges, hogy szinte biztosak lehetünk benne, a mi körmünk nem lesz átlagos, ahogyan senkié. 

Adott pillanatban a természetes fény és a körülöttünk lévő tárgyak színei elképzelhetetlen és megismételhetetlen színeket varázsolnak körmeinkre. Mindezt úgy, hogy nem kell újra festenünk őket.

Akár a napi viseletként domináló szín is visszatükröződhet tükör körmeinken.

Kreatív és hihetetlen kombinációk tükör körmökre tervezve

Kattints a képre és megnyílik a galériaMegosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat