18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Te mennyire vagy BIZONYTALAN párkapcsolataidban? – 5 csillagjegy, akikre ez jellemző!

Megosztás
Női lélek

Vannak emberek, akik kifejezetten bizonytalanul érzik magukat párkapcsolataikban. Ez nem véletlen, és vannak csillagjegyek, akikre ez különösen jellemző. Tudd meg, mi az oka, amiért bizonytalan vagy!


Csalódás a múltbéli események hatására agy egyszerűen egy személyiségjegy, ami bizonytalanná tehet bennünket párkapcsolatainkban.
Nincs is annál rosszabb érzés, mint, amikor feladjuk önmagunkat, hogy megfeleljünk párunknak.
Sokan vannak ezzel így.
Ennek oka van! És ha megtudjuk mi az, akkor lehet tenni ellene.

5 csillagjegy, akik különösen bizonytalanok egy párkapcsolatban.
Elsősorban azét, mert önmagukat nem tudják elfogadni, ezért képesek tudat alatt leadni igényeikből, aminek végső esetben egy boldogtalan párkapcsolat lesz az eredménye.

Bika 
A Bika csillagjegyben született embereknek problémát jelent a másokba vetett bizalom. Ahelyett, hogy élvezné a párkapcsolatot, keresi a gyanús jeleket, folyton aggódik, elemez, és még a legkisebb részleteket sem hagyja ki. Tulajdonképpen ez a tulajdonsága az, ami miatt nem tud boldog lenni párkapcsolataiban.


Kos
 
A Kos egyik nagy nehézséget jelentő tulajdonsága, miszerint, ami a szívén az a száján típus, de nem partnerével szemben! Míg baráti, munkahelyi kapcsolataiban őszinte és szókimondó, addig a párkapcsolatában inkább hallgat a problémákról, mivel el akarja kerülni a vitát. Minél kevésbé kommunikál érzelmeiről, annál kevésbé lesz kapcsolata őszinte, és ez az, ami meggátolja boldogságában.


Halak 

A Halk sem foglalkozik a problémákkal nyíltan és őszintén, különösen vita és konfliktus kerülő típus. Igyekszik a harmóniára, aminek eléréséhez képes akár önmagát is feladni. Amikor a Halak jegy szülöttét zavarja valami, bizonytalan lesz, és csak arra koncentrál, hogyan lehetne békésen megoldást találni. Ahelyett, hogy magukra koncentrálnának, és saját szükségleteiket helyeznék előtérbe, partnerükkel teszik azt. Ez azonban nem vezet az esetek többségében, hosszútávon jóra. Ugyanis partnerei többször igényelnék a konfliktus helyzeteket, önálló gondolatokat.


Rák 

Akár csak a Kos, úgy a Rák is fél attól, hogy elhagyja partnere. Elsősorban azért, mert saját magával nincsen kibékülve. Fél az elutasítástól, és nagyon rosszul viseli a kritikát. Önbizalom terén sem áll túl jól, mert folyton azon aggódik, mások mit gondolnak róla.
Ez végül egy teljesen más képest fest róla, mint a valóság, és ezt partnerei megérzik.

És az ÖTÖDIK csillagjegy! Lapozz tovább!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat