18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Csak CHAT és más semmi? – Vedd észre időben!

Megosztás
Női lélek

Napok, akár hetek is eltelhetnek, amikor csak chat üzeneteket váltunk… Pedig szeretnénk megismerni közelebbről is a másikat, de valahogyan a találkozás mindig várat magára. Azonban már minden napunkat, akár napi több órát is a vele való üzenetváltásokkal töltünk… Ismerős? Akkor most jól figyelj!


3 jele annak, hogy szakíts meg vele minden kapcsolatot!
Valószínűleg sokan átélték már ismerkedés során, hogy habár a férfi roppant szimpatikus, mégsem lehet vele találkozni. 


Akár hetek is eltelhetnek úgy, hogy életünk része lett az internetnek köszönhetően, azonban fizikailag nem tudunk vele találkozni.

Ez lehet, hogy valakinek újdonság, azonban mégis sokakkal megesik!

Már észrevettük, hogy a telefon állandóan a kezünkben van? Nem csak nap közben, hanem este is?

Egyszerűen nem tudunk programon úgy részt venni, hogy ne váltanánk vele üzenetet?

Az ilyen kapcsolatok a legtöbb esetben semmi jóra nem vezetnek! Ezért nem árt résen lenni, és idejében felismerni a jeleket!

Azt akarja, hogy mindig elérhető legyél
Ugyan ki lehet kapcsolni a „mikor volt legutóbb elérhető” funkciót a Facebook-on, WhatsApp-on, Viber-en, azt mégis látja partnerünk, ha elolvastuk üzenetét.
Tudat alatt, de az ilyen férfiak, akik hetekig csak "chatelnek", de nem hajlandók találkozni velünk, figyelemre éheznek. Jól esik nekik, ha mi mindig válaszolunk. Ám ez egy rettenetesen rossz tulajdonság, már már, mondhatnánk, ha élőben is ez lenne (nagy valószínűséggel ez is lesz), hogy nárcisztikus személyiség, aki szeretne mindig a figyelem középpontjában lenni, és egoista típus, hiszen az sem érdekli, hogy mi hol vagyunk, mit csinálunk éppen.


Nem igazán szeret
Már meglévő kapcsolat esetén szintén érdemes észre venni, amikor eljutunk odáig, hogy alig van közös program, viszont az üzenetek száma hatványozottan megnő. Picit úgy tűnhet, mintha a fizikai találkozás hiányát akarná a férfi így kompenzálni. És ez valójában az is! Kinek van szükséges egy virtuális párra, aki sosincs mellettünk?!? Ez már nem a szeretetről szól!

Nélküle jobban érzed magad
Elérkezhet az a pillanat is, amikor egyszerűen idegesítő lesz minden üzenete, azt érezzük, hogy belefulladunk a betűibe! Nos ekkor biztosan nincsen értelme sem a virtuális, sem pedig a fizikai kapcsolatot sem tovább táplálni.
Összpontosítsunk inkább magunkra, és pótoljuk be azt, ami idő elveszett a rengeteg chat üzenetre.

Azt azonban semmi esetre sem szabad gondolni, hogy ne lenne érdemes ismerkedni, és azt sem, hogy ne lenne érdemes üzeneteket váltani, hiszen sok dolgot megtudhatunk a másikról.
De figyeljünk az arányokra! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat