18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

3 csillagjegy, akikre idén ŐSZZEL rámosolyog a szerencse! - Kinek milyen területen lesz SZERENCSÉJE?

Megosztás
Szerelem

A szerencse forgandó, és nem mindig áll mellénk. De idén ősszel van 3 csillagjegy, akik igazán szerencsésnek mondhatják magukat. Vajon TE köztük vagy?


Olyan jó lenne, ha a szerencse mellénk szegődne, különösen egy peches időszak után.
És van, akinek ez jó eséllyel meg is adatik, legalábbis csillagjegyekre vetítve.
Melyek azok a csillagjegyek, akik számíthatnak rá, hogy az ősz szerencsét tartogat számukra?

Nyilas
Míg az év eleje nem volt annyira egyszerű, és szinte már úgy gondolta, hogy a szerencse a közelébe sem tud férkőzni, addig az ősz kárpótolhatja az eddigi időszakért.
Különösen a szeretet és szerelem szempontjából az ősz izgalmakat tartogat. Az egyébként szabadságot kedvelő Nyilas akár komoly kapcsolatra, szerelemre is találhat.

Ikrek
Az Ikrek sem igazán tud beszámolni ebben az évben kiugróan nagy és elsöprő változásról életében, viszont ősszel minden megváltozhat. Karrier tekintetében mindenképpen pozitív változás állhat be, ami igazolást ad az eddigi kemény és megfeszítő munkájáról.
Az Ikrek karrierje tényleg elkezd felfelé ívelni. És ha ez még nem lenne elég, akkor a szerelemben is legalább olyan szerencsés lehet, mint karrierjében.
Van még egy csillagjegy, akinek az ősz csupa jót tartogat!

Lapozz tovább és nézd meg, vajon a te csillagjegyed az! 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat