18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

3 csillagjegy, akikre idén ŐSZZEL rámosolyog a szerencse! - Kinek milyen területen lesz SZERENCSÉJE?

Megosztás
Tipológia

A szerencse forgandó, és nem mindig áll mellénk. De idén ősszel van 3 csillagjegy, akik igazán szerencsésnek mondhatják magukat. Vajon TE köztük vagy?


Mérleg
Eddig valahogyan úgy tűnhetett, mintha ez az év nem a Mérleg éve lett volna, az elmúlt hónapok különösen nem erre utaltak, rengeteg dolog rabolta el az energiáját, míg a siker a legtöbb esetben elmaradt.
De ennek az időszaknak vége!
Az ősz mindent újszerűvé tesz és megváltoztat. A szerencse újra megtalálja a Mérleget, legyen szó magánéletről vagy karrierről.
A Mérleg nem is gondolná, milyen sok területen áll majd be pozitív változás életében.

Szerencsében és szerelemben gazdag őszt kívánunk az összes csillagjegynek, akik esetleg nem szerepelnek a különösen szerencsés listán!


Megosztás
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat