18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Pont és vonal – Köröm divat 2019/2020 – Meleg színek hideg időben is!

Megosztás
Szépség

Míg a korábbi trendek szerint ősszel és télen a sötét, intenzív színek voltak a fókuszban, addig ez az irány most megváltozik. Ráadásul szinte teljesen kivilágosodik. És még egy kis játékosság is lesz benne. Francia köröm, ami teljesen megújult vonalvilággal érkezik….


Nem mindenki szereti a sötét, drasztikus színeket, és nekik igazán kedvező lesz 2019/220 köröm divatja, hiszen a világos árnyalatok legalább olyan arányban lesznek "trendik", mint a sötét színek. 


De, hogy ne legyen unalmas, és még egy kis játék is legyen a mostani trendben, nem csak a francia köröm hagyományos értelmezése alakul picit át, de jönnek a pontok és vonalminták is.

 

EGY - EGYNem véletlen az egy-egy meghatározás, mert nem csíkos és pöttyös körmöket lesz érdemes készíteni!
Valóban az egy, az egy lesz! Szuper jó hír, miszerint a kevésbé jó kézügyességgel megáldottak is könnyen, ráadásul szépen elkészítheti a mintákat, mert azokhoz nem lesz szükség sablonra sem. Oké, azért egy kis gyakorlás nem árt….


Neked melyik tetszik jobban? 
A pont vagy a vonal? 
A: Pont
B: Vonal


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat