18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. szeptember 28. Újhold a Mérleg jegyében – Kívül-belül egyensúly

Megosztás
Asztrológia

A szeptemberi Újhold hajnalban a Mérleg jegyében köszönt ránk, az Uránusz bolygóval egyesítve energiáját, így szokásosan és mégis meglepő fordulatokat ígérve, megjelenik az egyensúly és a harmónia megteremtése. A most kezdődő időszak hatásai abban szeretnének segíteni, hogy a belső egyensúlyotokon keresztül, a külső egyensúlyt is kialakítsátok, és valóban kiszabadítsátok ezzel lelketeket a túlterhelés, megfelelés csapdájából.


Az időszak feladatának megoldását most az Uránusz bolygó felügyeli, így minden váratlan kellemetlenségben az ő tanítását élhetitek meg. 


A bolygó a változásokat, saját szabadságot támogató energiákkal ösztönöz bennünket arra, hogy önként kijelöljük a határainkat, megtanuljunk nemet mondani azokban az esetekben, amikor korlátozni akarjuk saját elképzeléseinket, vágyainkat, a másoknak vagy a külsőségeknek való megfelelés miatt.A megszokott reakcióink, működésünk némelyike, amik a látott minták szerint alakultak, korlátozhatják az időszak feladatának megoldását. 

Ahhoz, hogy a teremtéssel eggyé váljatok, fel kell tárnotok ezeket a háttérben működő mechanizmusokat és változtatnotok kell rajta saját egyéniségetek fejlődési igényei szerint. Ehhez az egyik segítséget, ahogy említettem, az uránuszi energiák adják, ugyanis ha nem figyelünk belső egyensúlyunkra, egyre idegesebbé válhatunk, és életünkben is egyre több nehézséggel kell szembenéznünk. 


A körülmények okolása csak bűnbak keresése, hogy magatokat mentesítsétek a felelősség alól. A saját életetek a saját felelősségetek, csakis ti tudtok bármit tenni önmagatokért. 

És jó, ha változtattok, de mindig értsétek meg azt is,mire akart tanítani az a helyzet, amiből tovább kellett lépnetek. Így fogtok kilépni az ismétlés köréből és valóban minőségileg jobb életbe lépni.Gondolkodjatok el életeteken, hol érzitek, hogy nincs egyensúly? Hol nem tudjátok saját akaratotokat képviselni?


- Család és saját karrier ügyében?

- Gyermeknevelés és saját vágyakkal kapcsolatban?

- Párotoknak egyenrangú társa vagytok?

Angyali üzenetek minden napra

Minden, ami asztrológia

- Egyedül érzitek magatokat, nem találjátok meg a hozzátok méltó társat?

- Esetleg folyamatosan ismétlődő párkapcsolati problémákkal küzdötök?

- Nem vállaltok túl sok kötelességet magatokra, ami akadályozza a saját kikapcsolódásotokat?

- Mennyire vezérelnek a külsőségek? Mennyire befolyásol mások véleménye? Legyetek őszinték magatokkal szemben, mert ha túlzottan meg akartok felelni másoknak, akkor az saját egyéniségetek rovására mehet.

- Ezután már csak annyi a feladat, hogy elvégezzétek az esti varázslatot, majd aztán az elkövetkező napokban be is tartsátok az egyensúly érdekében azt, amit elhatároztatok.Amennyiben magatokba néztetek és megtaláltátok azokat a megfelelés vezérelte mintákat, amin változtatni szükséges, akkor kihasználva az Újhold és az utána következő 2 hét energiáját most esélyt kaptok a változtatásokra, az egyensúly teremtésre. 

Bizonyos dolgoktól meg kell majd válnotok, nemet kell mondanotok egyes kérésekre, de ha önként változtattok, akkor a sors most kitartást és támogatást biztosít számotokra. 

A Hold égi útján mindig más és más energiát közvetít felénk, ami befolyásolja a tennivalókat is, ezért kövessétek figyelemmel, hogy épp melyik állatövi jegyben tartózkodik.


Mivel Újhold napján százszoros energiák támogatnak bennünket, este elvégezhetitek az Újhold varázslatot, ami a saját és az Univerzum energiájának egyesítésével, segíti teremtésünket.Mindenkinek teremtő Újholdas napokat kívánok!2019. szeptember 28. Újhold varázslat - Varázslatos belső-külső egyensúly

Dudás Mária asztrológus

06304515002Varázslatos Tízmilliószoros napi elvonulásMegosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat