18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Csillagjegyek, akik félnek a szerelemtől – Te vajon ez a típus vagy? – 3 csillagjegy

Megosztás
Tipológia

Érzelmek, melyek megsebezhetik az embert… A szerelem az egyik ilyen, amitől sokan tartanak… A csillagjegy elemzés segíthet megismerni személyiségünket…


Te vajon az a típus vagy, aki fél a nagy szerelemtől?
Mindegy mi az oka, az idő múlásával azonban egyedül maradhatsz és nem csak a félelmeiddel!

Csillagjegyek, akik félnek a szerelemtől

3 ilyen is van!

Szűz
Lánykorát úgy is szokták jellemezni, hogy perfekcionista, és félelme a szerelemtől is ebből a személyiségjegyéből ered. Nem engedi meg magának, hogy szeressék és azt sem, hogy ő szeressen. Kifejezetten rosszul érzi magát, ha nem tudja ellenőrizni, kontrollálni érzéseit, mert az sérülékennyé teszi.


Halak
A Halak jegy is fél a szerelemtől. Érzelmes, empatikus, de nagyon könnyen megsérül egy komoly kapcsolat vége szakadtával. Ahogyan múlnak az évek, ez a félelem egyre erősödik benne. Ezért inkább bezárja szívének kapuját, nehogy szíve újra ezer darabra törjön.


Van még egy csillagjegy, aki szintén fél a szerelem érzésétől.

Lapozz tovább és nézd meg, melyik az! 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat