18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Bohém és SZABAD TREND – Hobo stílus 2019 Ősz és Tél – Frizura és lezser divat TREND – Tetőtől talpig

Megosztás
Stílus

Hobo, hippi, nevezhetjük akárhogyan, az viszont biztos, hogy nagyon sokan szeretni fogják ennek a szezonnak a stílusát. Frizura, öltözködés, minden, ami tetőtől talpig csak lehetséges. Jön a hippi stílus az összes vidámságával! Így viseld stílusosan!


Lezser, kicsit kócos, néha meghökkentő, kortól és testalkattól független.

Létezik még olyan kreatív stílusirányzat, mint a hippi?

Mindenki megtalálhatja majd a stílusához tökéletesen illő frizurát, pulóvert, kardigánt, kabátot, cipőt, táskát, és kiegészítő ékszereket.

2019 ősszel és télen a hideg időjárás ellenére sem lesznek komorak napjaink, legfőképpen a stílusirányzat szerint, ami kicsit alternatívnak tűnhet egyesek számára. A hippi stílus kortalan, és igaz, miszerint a divat irányzatok megismétlik önmagukat, és ez most is van, azonban mindig van új a Nap alatt, ezért ezt a stílust is lehet fokozni.

Frizura terén nem baj, ha picit kócos hajunk, és még jobb, ha frufrut is vágatunk, de ez természetesen nem kötelező. Jönnek a lágy hullámok, amit körkefével érhetünk el. Ennél a stílusirányzatnál most nem lesz trendi a teljesen kisimított haj.

Válogatásunkban megmutatjuk, milyen sokoldalúan kombinálható ez a különleges trend irányzat.

Kattints a képre és megnyílik a galéria!Még több stílusos divat, csupa csinos lehetőségekkel


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Stílus

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek