18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Így nem áll meg az alapozó a szem alatti ráncokban – Mit rontottál el eddig!

Megosztás
Szépség

A nők túlnyomót többsége használ alapozót, még a szemkörnyéken is. Azonban nem túl vonzó, ha az alapozó összegyűlik a szemkörnyéki ráncokban. Mi lehet ennek az oka? Hogyan sminkeld magad, hogy ezt elkerüld!


Sokan már az elején elrontják!
Mégpedig ott, hogy alapozó használata előtt festik kis szemöldököket és/vagy szemhéjukat. Ami jó is lehet, ha a következő tippet megfogadjuk!


Ezeknek a termékeknek a maradványai, mint például a szemöldök és szemhéjpúder, könnyen lehullanak a szemkörnyékre, és ott megtapadnak. Még akkor is, ha ezt mi nem látjuk. Ezek a mikro szemcsék okozzák, hogy az alapozó végül elveszíti textúráját, és megül a ráncokban, amitől jóval idősebbnek nézhetünk ki, mint normál esetben. 

Sokan nem gondolnák, de már akkor kudarca van ítélve sminkünk, amikor az alapozót még fel sem kenték.

Mit lehet tenni?
Sminkmesterek tanácsa alapján ( Alicja Wilkos) érdemes beszereznünk korrekciós kefét, teljes fedést biztosító szemhéjpúdert, ami kevésbé púder hatású…
A kefével vagy nevezzük ecsetnek, alaposan meg kell tisztítani az alapozó használatára szánt területet. Akár többször is érdemes megismételni a „leporoló” folyamatot. Kevesebb több
Szintén a legtöbb nő jóval nagyobb mennyiségben használja a smink termékeket, mint az ajánlott lenne.
Ezen túlmenően klasszisokkal jobb és profibb sminket készíthetünk, ha az alapozó felvitele után várunk picit, amíg annak egyes hatóanyagai felszívódnak a bőrön, és csak ezután visszük fel rá a pirosítót.

Mindent a szépségrőlMegosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat