18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. szeptember 14. Varázslatos Telihold a Halak jegyében – Könnyed élet lemondások nélkül

Megosztás
Asztrológia

A mostani Telihold az érzékeny és intuitív Halak jegyében köszönt ránk. Az elengedés feladatát segíti, hogy sorsikus segítséget kapunk lelki megtisztulásunkhoz és szeretettel való töltekezésünkhöz. Nincs más dolgotok csak figyelni belső hangotokra, érzéseitekre, ami megsúgja, mivel akadályozzátok lelki felszabadulásotokat. Életterület tekintetében a mindennapok, szolgálat, megmentési vágy területére kell fókuszálnotok.


Ahogy már megszokhattátok Telihold napján százszoros energiák hatnak, ezért amellett, hogy elkezdődik az elengedés időszaka, érdemes ilyenkor Telihold varázslatot végezni.Az elengedésben most a lelki egyensúlyotokra kell figyelni, és elengedni mindazokat, amik a feltétel nélküli önszeretetet korlátozzák életetekben. 


Meg kell vizsgálnotok, milyen lelki szintű lemondások dolgoznak bennetek?Elsőként vizsgáljátok meg, hogy valóban feltétel nélkül szeretitek magatokat? Az önkritikánkat néha észre sem vesszük a mindennapokban, mert rutinszerűen működik. 

Minden negatív megállapítás (még a viccesek is) csökkenti energiaszinteteket, ami miatt nehezebben tudjátok megélni a mindennapi csodákat, a jelenben. 

Ha úgy érzitek, még mindig van mit fejlődnötök ebben, akkor írjátok össze, milyen kritikával illetitek magatokat, és változtassátok ezt át pozitív megerősítésekre!

Pl. Sokszor gondoljátok: 
„Á én erre úgy sem vagyok képes!” Akkor most gondoljátok ezt magatokról: 
„Bármire képes vagyok!” 

Ezután nincs más dolgotok, mint jó sokszor elmondani ezt a megerősítést magatoknak. 

A hatékonyságot növelhetitek, ha tükörbe nézve mondjátok el. Emellett ahányszor belenéztek a tükörbe mondjátok ki hangosan: „Szeretlek”

Közben figyeljétek mit éreztek. Valóban úgy érzitek, szeretitek magatokat, vagy rögtön megjelenik valami rossz érzés? 

Az érzésetek lesz a jelzőrendszer, hogy valóban szeretitek e magatokat. 


És legyetek türelmesek magatokkal szemben, hiszen jó sokat dolgoztatok a negatív minták, meggyőződések megszilárdításán, ahhoz, hogy változást érjetek el időre van szükségetek.Folytassátok a lemondásokkal, amikor mások érdekében vagy másokért inkább a háttérben maradtok. 
Keressétek most is az okokat. 

Azért vagytok tartózkodóak, mert azt szoktátok meg, hogy akkor szeretnek, ha a másik ember elképzelései szerint cselekedtek? 

Gondoljátok át, mi lehet a legrosszabb, ha ellentmondtok, vagy bátran kiálltok saját érdeketekben? Legfeljebb nem értenek veletek egyet, de ez mindenkinek szíve joga. 

Ahogy nektek is, hogy megvalósítsátok álmaitokat.


Ha őszintén magatokba néztek, akkor megláthatjátok, hogy sokszor önbizalomhiányotok miatt választjátok azt, hogy másokat akartok „megmenteni”, mások problémái kötik le időtöket és energiátok nagy részét. És ha igazán őszinték akartok lenni önmagatokhoz, akkor be kell vallani, hogy ez biztosítja számotokra azt, hogy valakinek érezzétek magatokat, vagy azt is gondolhatjátok, hogy akkor szeretnek a körülöttetek lévők, ha mindent megtesztek nekik. 

De ez önbecsapás, és a saját magatok fejlődésének elodázása. Tehát el kell engedni a túlzott áldozatvállalást, a megmentő komplexust, az állandó lemondásokat.

Mindenkinek megvan a saját karmikus feladata, és fejlődési lehetősége, amit csakis ő tud megoldani. 

Azzal, hogy átvállaljátok ezeket, számukra nem könnyítitek meg a feladat elvégzését, csak rajtatok lesz egyre több teher.
Végül gondoljátok át, hogy ezek a felfedezett korlátozó meggyőződések hogyan működik már generációk óta családotokban? 

Kinél láttatok hasonlót? 

Édesanyátok vagy Édesapátok mintáit követitek?

És végül kérdezzétek meg magatoktól: Valóban ezt akarjátok? 

Ha nem, akkor itt az ideje, hogy változtassatok és letegyétek ezt a karmikus terhet.Tehát van jó sok elengedési lehetőség az elkövetkező két hétre, érdemes időt szánni magatokra és szembenézni a problémák gyökereivel. 

A saját életeteknek benneteket kell szolgálnia, senki nem várja el tőletek, hogy Teréz Anyaként vagy Assisi Szent Ferencként éljetek. 

Életútjuk tiszteletre méltó, de nem mindenkinek adatik meg, hogy életében ilyen szinten élje meg az önfeláldozást. Mindenkinek a saját útját és a saját boldogságát kell megtalálnia, legyen az a materiális világban vagy a spiritualitásban. 

Ennek pedig az alapja, hogy feltétel nélkül tudjátok szeretni magatokat, saját önnön tökéletességetekben.Mindenkinek varázslatos elengedős, megtisztulós napokat kívánok!


2019. szeptember 14. Telihold varázslat – Elengedés Angyali segítséggel


Dudás Mária asztrológus

06304515002Elakadtál? Nem tudsz önmagad lenni?

Angyali üzenetek minden napra

Minden, ami asztrológia


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat