18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. szeptember 14. Telihold varázslat – Elengedés Angyali segítséggel

Megosztás
Asztrológia

A szeptemberi Telihold a misztikus Halak jegyében köszönt ránk, így az esti varázslathoz Angyali segítőket is hívunk. Készítsétek el a szokásos listátokat, amit a varázslat alatt elégethettek. Mivel a Halak jegy a Víz elemhez tartozik, de most földies energiák segítik, így az elégett papír hamuját, a varázslat után először átadjuk a víz energiájának, majd a földre öntjük és Földanyára bízzuk, hogy végleg távozzon életünkből a probléma.


Hogy mit írjatok a listára?

A Telihold aktuális hatásairól külön cikkben olvashattok, itt most csak annyit említenék meg, hogy olyan régi meggyőződések kerüljenek a papírra, amik áldozati mintákat, túlzott áldozathozatalt, lemondásokat, szolgálatot, megmentési vágyat és az ehhez kapcsolódófélelmeket, önkritikát tartalmazzák. De minden más ezzel kapcsolatos rossz érzést is felírhattok.

Ezen kívül általánosságban ez is rákerülhet a listára:

„Minden korlátozó minta, ami megakadályozza azt, hogy feltétel nélkül szeressem magam és hangot adjak érzéseimnek.”
A varázslatot Telihold napján végezzétek el.

Először is keressetek egy nyugodt helyet, ahol elcsendesülhettek. Készítsetek elő egy gyertyát, egy tálat a lista égetéséhez és egy vízzel poharat is. Kapcsoljatok be egy kellemes relaxációs zenét, és üljetek le kényelmesen.

A Telihold erejével való egyesüléseteket erősíthetitek azzal, ha ezüst gyertyát gyújtotok meg, vagy ha ezüstékszert viseltek. Ásványok közül most a holdkő és az ametiszt segít nektek.

Amikor már úgy érzitek készen álltok, akkor szólítsátok Őrangyalotokat, Hániel Arkangyalt és Mihály Arkangyalt, hogy legyenek veletek ezen az estén és segítsenek az elengedésben. Ha úgy érzitek, még szeretnétek Angyalokat, akkor Őrangyalotoktól kérjétek, hogy hívja meg az esti varázslatra mindazokat, akikre szükség van most a teljes megtisztuláshoz. A kérés után köszönjétek meg, hogy veletek vannak, és támogatnak benneteket.Ezután gyújtsátok meg a gyertyát és mondjátok ki hangosan:

„Ezennel véglegesen, létezésem minden szintjéről,elengedem azokat a mintákat, reakciókat, amik megakadályozzák, hogy feltétel nélkül szeressem magam, amik áldozattá tesznek, túlzott lemondásra ösztönöznek."

Ezzel együtt elengedem a megmentési vágyamat, és elfogadom, hogy az életben mindenkinek önmagának kell kiállnia a próbatételeket fejlődése érdekében.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm.”
Ezután csukjátok be a szemeteket és lássátok, ahogy minden, ami a listán szerepel egy csapásra távozik belőletek. 

Gondolatban lássátok, ahogy az angyalok körbevesznek és a belőlük áradó szeretet fényével megtisztítanak benneteket fizikai és generációs szinteken ezektől a korlátozó mintáktól. 

Adjátok át magatokat ennek a csodás érzésnek, hagyjátok, hogy a szeretet átjárja minden porcikátokat. Ahogy ebben a kellemes érzésben sütkérezve körbenéztek megláttok egy vízesést. 

Hagyjátok, hogy az Angyalok odakísérjenek, lépjetek be a víz alá, és adjátok át magatokat a víz tisztító energiájának. 

Amikor úgy érzitek, hogy már kívül-belül megtisztultatok, akkor búcsúzzatok el az Angyaloktól, köszönjétek meg segítségüket és térjetek vissza a jelenbe. 

Vegyetek három mély lélegzetet, majd nyissátok ki a szemeteket.Ebben a megtisztult és szeretettel töltekezett állapotban fogjátok meg a listátokat és égessétek el. 

Amikor a listátok elégett, akkor fogjátok meg a vízzel teli poharatokat, gondolatban töltsétek fel saját szeretetekkel, majd borítsátok a hamura, és a végén a vizes hamut öntsétek a földre. 

Akinek van kertje, az oda öntse, akinek nincs az egy földdel teli tálkába öntse, így a föld energiáját is bevonjátok a varázslatba.A szertartás végén köszönjétek meg Angyalaitoknak, Földanyának a segítséget, és időzzetek el a gyertya lángja mellett még egy kicsit, ebben a békés, szeretetteljes állapotban.


Varázslatos estét és sikeres megtisztulást kívánok mindenkinek!


2019. szeptember 14. Varázslatos Telihold a Halak jegyében - Könnyed élet lemondások nélkül


Dudás Mária asztrológus

06304515002Elakadtál? Nem tudsz önmagad lenni?

Angyali üzenetek minden napra!Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat