18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Online társat keresni – Így nem futsz bele a ROSSZ férfiakba!

Megosztás
Szerelem

Érdemes pár alapelvet követni, ha online társkeresőt választunk, hogy megtaláljuk párunkat, és nem szeretnénk egyfolytában csalódni! Így lehet a találati arányon javítani!


Van, akinek már bejött az online társkereső szolgáltatás, és éppen ott találta meg az igazit.
Vannak, akik azt mondják, hogy elegük van a sok kudarcélményből, és nem hisznek benne.

Pedig!
Pedig lehet az online társkereső kiváló platform ahhoz, hogy rátaláljunk a nagy Ő-re.
De ehhez érdemes pár alapszabályt felállítanunk magunknak, és ehhez következetesen tartani is magunkat. Milyen jelek esetén ne próbálj meg az adott férfivel kapcsolatba lépni?


Tuti tippek online társkereséshez!

Fotó magáról
Talán az első és legfontosabb jó tanács lehet, ha nem választunk olyan férfit, aki a profilképén saját magát fotózta. Annyit igazán megtehetnek a férfiak is, hogy egy barátjukkal készítettnek magukról egy képet. Az a férfi, aki erre ad és odafigyel, jó eséllyel lehet…

Autó a profilképen
Ki szeretne egy autóval randizni vagy esetleg társként magának?
Senki!
Az a férfi, aki „saját” (jobbik esetben) autójával szerepel profilképén, lehetséges, hogy valamilyen kisebbségi komplexussal küzd. Szeretnénk egy kisebbségi komplexusos férfit magunk mellé?


Találós kérdés
Nem feltétlenül kell találós kérdésnek lennie, ezt személyiségünk határozza meg, de csakis jót tehetünk, ha valamilyen kérdést felteszünk saját adatlapunkon. Egyrészről kiszűrhetjük vele az értelmes és hozzánk valóban illő férfiakat. Másrészről a férfi számára is segítséget nyújthat első üzenete elküldésekor. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szerelem

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek