18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

5 dolog, melyekkel a férfiakat FÉLTÉKENNYÉ lehet tenni

Megosztás
Női lélek

Mindenki beismerheti, hogy volt már olyan gondolata, amikor azt érezte, hogy párját féltékennyé akarja tenni. Az, hogy ez jó ötlet-e, kérdéses, minden esetre, amennyiben valóban féltékennyé akarunk tenni egy férfit, a következőkkel megtehetjük.


Mire lehet jó, ha féltékennyé tesszük párunkat?
Amennyiben a mellett döntünk, hogy belevágunk, úgy a tudat alatti cél a legtöbb esetben az szokott lenni, hogy megtudjuk, mennyire vágyik ránk partnerünk.

Vigyázat azonban, mert nem feltétlenül az lesz a reakció, amit mi szerettünk volna!


Vannak férfiak, akik eleve féltékeny típusok, és vannak, akik egyáltalán nem, és nem is vevők erre a „játékra”. 

Mindazonáltal egy féltékenységi szituáció akár pozitívan is elsülhet, hiszen mélyebbé teheti a kapcsolatot.

Mivel lehet féltékennyé tenni a férfiakat?


Mutassuk meg, hogy élvezzük az életet!
Akár párunk nélkül is képesek vagyunk rá….

Legyünk aktívak!
Attól nem lesz egyik férfi sem lesz féltékeny, ha tudja, hogy mi állandóan otthon ülünk, nem járunk sehova, maximum a munkahelyünkre… Ebben semmi izgalmas nincsen. menjünk el néha külön is szórakozni, csináljunk „csajos” programokat”. Néha mondhatjuk, hogy éppen most nem érünk rá vele találkozni….


Beszéljünk más férfiakkal is!
Miért lenne tilos más férfiakkal beszélni? Hiszen ők is a társadalom részei, és nem csak barátnőink vannak. Ez általában felébreszti a férfiak harci szellemét… De csak addig menjünk, ameddig azt valóban vállalni is tudjuk. Ne játsszuk túl szerepünket.

Nem feltétlenül kell azonnal válaszolni vagy felvenni a telefont!
Nem kell azt éreznie mindig párunknak, hogy az élet csak róla szól, és mi mindig ugrásra készen állunk.

Közösségi média fotók
Nyugodtan kitehetünk olyan képeket, melyeken férfia barátok is szerepelnek. De ebben az esetben is csak olyat, amit őszintén tudunk vállalni…Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat