18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezeket mondatokat érdemes minden nap elmondani párodnak – Mit kedvelnek a férfiak? - Csakis őszintén!

Megosztás
Szerelem

Nem is gondolnánk milyen fontosak lehetnek az elejtett mondatok, akár minden nap. Tesszük ezt addig, amíg nincsen baj párkapcsolatunkban. Legalábbis a legtöbben így vannak ezzel. Ugyan úgy, ahogyan a nők is szeretnek kedves mondatokat hallani, a férfiak is így vannak ezzel! Építsd be napjaidba a következőket! Érdemes!


Miért ne lehetne jobb és szebb egy párkapcsolat, még annál is, amilyen esetleg most!
Apróságnak tűnhet, de az elejtett mondatok nagyon sokat számítanak!
A következő mondatokat a nők is szívesen hallgatnák, akár minden nap, de lévén a NőiVilág női magazin, most elsősorban a nőknek adunk tippeket, hogyan lehet egy párkapcsolatot még szorosabbra fűzni, és a férfi garantáltan viszonozni fogja, tehát csupa jóra számíthatunk.

Mikor hagyta el akár csak egyik mondat is szánkat a következő kijelentésekkel?
Építsd be mindennapjaidba a következő mondatokat!

Érdemes!

Jól nézel ki ma is!
Miért ne mondhatná el egy nő párjának, ha valóban jól néz ki! A férfiak is szeretik a divatot, szeretnének tetszeni párjuknak.

Képes leszel rá! Megcsinálod!
A biztatás nem csak a nők számára fontos! A férfiak is igénylik a pozitív ösztönzést.


Én mindig itt vagyok Neked!
Ugyan úgy, ahogyan a nők, a férfiak is szeretnék, ha biztosítanák róla őket, hogy van, akire támaszkodhatnak. Nem is gondolnánk, mennyit jelent ez a tudat a férfiak számára, csak ők máshogyan mutatják ki érzéseiket.


Boldog vagyok, hogy az életem része vagy!
Amennyiben valóban így gondoljuk, ne habozzunk ezt ki is mondani párunknak.


Köszönet mindenért!
Ez alatt értsünk, amit érteni akarunk. De biztosan minden nap van valami, amiért köszöntet tudunk mondani párunknak. Komoly a baj, ha ez nem így van. Az idő múlásával ugyanis rengeteg dolgot általánosságnak, természetességnek veszünk, holott…


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat