18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Szemöldöktől a körmökig – Smink TREND 2019-220 hideg hónapjaira

Megosztás
Szépség

Igazi lexikon összeállítás a szemöldöktől egészen a köröm végekig. Ilyen lesz 2019-220 smink trendje. Tippeket is adunk az elkészítéshez!


Ami biztos az az, hogy a szépség világa sosem unalmas, és ez most sem lesz másként.
Legalábbis 2019-2020 trend szezonjában.
Most is új tippek várnak ránk, egyik kreatívabb, mint a másik, ráadásul a tökéletes kivitelezéshez szuper hatékony tippek is járnak.
Garantáltan mindenki megtalálja majd a stílusához illő sminket és a hozzájuk tartozó köröm kombinációkat.
Férfias szemöldök, fekete a feketével, neon szemek, és igazi újdonságként jönnek az arcra is ragasztható matrica tetoválások.

Természetesen a modelleken minden eltúlozva láthatunk, de ez ne riasszon el bennünket az újdonságok kipróbálásától.

Tipp

Csillámok ebben a szezonban nem csak alkalmi sminkként kerülhetnek a szemek környékére és akár az arccsontra.
A megfelelő árnyalatot kiválasztva, csilloghatunk a hétköznapokon is.

És most nézzük sorban a szezon trendjeit a szemöldöktől egészen a körmök végéig.

Neon szemek

Ugyan azt gondolnánk, hogy a neon színek nyári smink színek, de ebben a szezonban a neon megmarad a hideg hónapokra is. Ősszel és télen is bátran viselhetjük.
Tehát neon színű szemceruzát mindenkinek érdemes beszereznie, legalább egy kipróbálás erejéig.
Hol? Rajzolhatunk neon színű vonalat a szemhéjra és a szem alsó részére is. Aki visszamenne a 90’ évekbe, annak ajánlott az úgynevezett macskaszem megrajzolása is. Csak most a neon színek összes létező árnyalatával.Férfias szemöldök

Míg pár évvel ezelőtt a trend a kifejezetten vékony szemöldök volt, addig ez most átfordul a szinte már férfias megjelenésbe. Jó oldalát nézve a mostani szemöldök trendnek, nem kell majd sokat bajlódnunk szemöldökünk kiszedésével, elég lesz a kontúrvonalat követni. Ezen kívül nyugodtan használhatunk szemöldökünkön barnás árnyalatú szemhéjpúdert vagy sötét szemöldök ceruzát!

Igazi újdonság

Jönnek 2019-2020 szezonjában az arcra ragasztható matrica tetoválások is!
Ilyen talán még sosem volt. Geometriai formák, virágok, mini képek, ebben a szezonban minden elképzelhető.
Tippként érdekes lehet, ha olyan színű smink matrica tetoválást választunk, amelynek színei illenek a sminkeléshez használt színekkel. Így lesz harmonikus, és kolarisztikus a hatás.


Fekete, fekete és fekete

A fekete szín sosem megy ki a divatból, és ez most sem változik. Sőt, felerősödik!
Extrám fekete szemhéj, fekete szempillák, fekete körmök! De a fekete mégsem lesz unalmas, mert a csillogás és csillámok ebben a szezonban mindenkit elvarázsolnak majd. Tehát a feketét kombináljuk csillogó hatással, akár csillámokkal.

Csillogás

És igen! Jönnek, jobban mondva maradnak a csillámok, de egy picit mégis kiterjedtebbek lesznek az eddigi smink trendhez képest. Ugyanis nem csak a szem környékére kerülnek most csillámok, hanem akár az arccsontra is. Fiatalos hatást keltenek az ezüst, arany és halvány rózsaszín árnyalatú csillám vagy selyemporok. Aki merészebb, kipróbálhatja még a narancssárga árnyalatokat is. Ezek sem annyira vadak, mint azt sokan először gondolják. 

Nézd meg a galériát!

Kattints a képre, és megnyílik!Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat