18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. augusztus 30. Újholdvarázslat- Varázs út a vágyakhoz

Megosztás
Asztrológia

Ezen a napon az Újhold 12 óra 37 perckor fog tetőzni, de már hajnalban a Szűz jegyébe lép a Hold, így a varázslat előkészületeire az egész nap adva lesz számotokra. Szükség is lesz most több időre, hiszen a vágylista elkészítéséhez át kell gondolnotok az elmúlt időszakot. Mint tudjátok, ezen a napon százszoros energiák segítenek benneteket, így vágyaitok elérése érdekében folytatott munkátok is nagyobb hatásfokkal működik.


A varázslatra kimondottan alkalmas a 20 óra körüli időpont, ugyanis ekkor a Hold energiájához csatlakozik a Vénusz bolygó is, ami növeli a teremtés energiáját. 


Az Újhold részleteit megtudhatjátok az erről szóló írásomból.


Gondoljátok át tehát életeteket és nézzétek meg hol szükséges változtatni? 

Hol érzitek azt, hogy nem utatoknak megfelelően alakulnak a dolgok, ahol gyengének, kevésnek érzitek magatokat. 

Miben kritizáljátok magatokat, kételkedve saját erőtökben? 

Munkátokban? 

Életmódotokban? 

Pénzügyeitekben? 

Gondoljatok végig mindent, és válasszátok ki a lényeges dolgokat, ami boldogságotokhoz, egészségetekhez szükséges.Írjátok fel a legfontosabbakat vágylistátokra vagy vágytáblátokra és kezdjetek neki a stratégiai terv elkészítésének! Ne akarjatok egyszerre sok célt megfogalmazni, a legfontosabbakat válasszátok ki, hogy hatékony tervet tudjatok készíteni.

Minden célhoz írjátok össze, mit kell tennetek. Pl. ha egészségetek érdekében szeretnétek életmódot váltani, akkor ehhez készítsetek tervet. Írjátok fel, hogy hetente hányszor fogtok mozogni, mennyi időt szántok pihenésre, szórakozásra, lelki töltekezésre. Aki az étkezésén is szeretne változtatni, az fizikailag is szabaduljon meg a káros élelmiszerektől, és étkezés átalakításához írjon tervet.

Aki a munkahelyét nem érzi méltónak önmagához, életfeladatához, az először is gondolja át, mi is számára az álommunka? Aztán tervezze meg, mit kell ehhez megtennie. Pl. önéletrajz, motivációs levélírás, terv ahhoz hova külditek el, hova mentek el érdeklődni, kinek a segítségét kéritek. Gondoljátok át azt is, hogy van e olyan képességetek, amit nem bontakoztattatok ki? Mi szükséges ehhez? Esetleg tanulni kell valamit, vagy a meglévő tudást kell már csak gyakorolni?

Aki úgy érzi, nem kap elég elismerést, az gondolja át, hogy képes saját magát dicsérni, elismerni? Készítsetek hozzá egy tervet, amivel napi szinten értékelitek tetteiteket pozitív megerősítésekkel.Azért fontos a terv elkészítése, mert ez olyan lesz, mint egy szerződés saját magatokkal, ami ösztönöz arra, hogy valóban változtassatok. Az sem baj, ha csak egy célt fogalmaztok meg, de az nagyon fontos, hogy a tervet elkészítsétek hozzá.

Olyan tennivalókat soroljatok fel, amit valóban meg tudtok tenni, így sikerülhet vágyaitok felé vezető úton elindulni. Azt azonban ne felejtsétek, hiába a vágylista, a terv, ha még sem végzitek el a napi feladatokat.

Újhold estéjén végezzétek el a varázslatot, az alábbiak szerint:

Vonuljatok el egy csendes szobába, ahol senki nem zavar benneteket. Jó, ha előtte tértisztítást végeztek, gyertyával, vagy füstölővel. Ha szükséges és van rá időtök, akkor takarítsátok ki a szobát, és rakjatok rendet. Készítsétek elő azt a listát, ami a kiválasztott vágyatokat és az eléréséhez szükséges lépéseket tartalmazza.Ezután gyújtsatok meg egy gyertyát, vagy egy mécsest, csendesedjetek el, és csakis a vágyatokra összpontosítsatok.Kérjétek meg Őrangyalotokat, hogy legyen a segítségetekre, és vegye fel azokkal a az Angyalokkal a kapcsolatot akik vágyatok elérésében segítségetekre lehetnek. A spirituális kapcsolódást erősítheti még, ha ezüst ékszert viseltek, és van nálatok holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis. Ne kételkedjetek, az Angyalok segítségetekre sietnek, ahogy megkéritek Őket. Mindig körülöttünk vannak, de kérni kell, maguktól nem avatkozhatnak a dolgainkba.Várjátok meg, amíg teljesen ellazultok, és lecsendesedik az elmétek is. Ebben az ellazult állapotban lássatok egy csodálatos erdőt, amin egy út vezet át. Ez a varázserdő, amin ha áthaladtok minden vágyatok teljesül. Lépjetek rá hát az útra és induljatok el rajta. Miközben haladtok, figyeljétek érzéseiteket, és az esetleges felvillanó képeket. Amennyiben rossz érzést éreztek, hagyjátok hogy megmutassa mi okozza a problémát. 

Nézzetek szembe vele, köszönjétek meg, hogy segítségetekre volt, majd engedjétek tovább, tudatosítva magatokban, hogy erősek és bármire képesek vagytok. Ha bármilyen fizikai akadály állja utatokat, akkor azt egyszerűen csak söpörjétek félre. Ne feledjétek, varázserdőben vagytok, ahol minden lehetséges! Ha gyomokat láttok, akkor azt is húzzátok ki és tegyétek bele az út menti varázsszemetesbe, ami azonnal eltünteti. Haladjatok tovább az úton, mindaddig, amíg egy gyönyörű szép fényárban úszó kapuhoz értek. 

A kaputól jobbra láttok egy vízesést, menjetek oda, és álljatok a feltétel nélküli szeretet vízesése alá. Ez megtisztít benneteket minden maradék kételkedéstől, félelemtől és téves meggyőződéstől. Amikor elkészültetek, lépjetek ki a vízesésből és haladjatok át a kapun. Egy csodálatos helyre érkeztetek, a megvalósult álmok országába. 


Nézzetek körbe és éljétek át ezt a csodás pillanatot Szívjátok magatokba a hely energiáját és töltsétek fel testeteket sejtszinten az érzéssel. 

Lássátok magatokat a mindennapokban, csodás otthonotokban, bőségben, boldogan és szabadon. Érezzétek a boldogságot, a megérdemelt munkátok gyümölcsét. Lássátok magatokat az új helyzetben határozottan, magabiztosan.

Ezután köszönjétek meg magatoknak, hogy bátran végigmentetek az úton, és ezzel megváltoztattátok életeteket. Majd időt hagyva magatoknak ebben a csodás állapotban, térjetek vissza a jelenbe.Már nincs más dolgotok, mint listátokat a mécses elé helyezni. Nézzetek a gyertya lángjába, lássátok, ahogy listátokat a gyertyából kiáradó tűz energiája körbeöleli, és a listában egyesül a föld energiájával is. 

Ezek az energiák éppen úgy csodákra képesek, mint ahogy a saját erőtök, amit a szívetekben lévő hála és szeretet által felszított belső tüzetek és a gyökér csakrátokon keresztül magatokba fogadott föld energiája biztosít nektek. Ne felejtsétek el minden nap megtenni a tervezett lépéseket és köszönetet mondani az Angyali segítségért!Nagyon sokat tehettek még álmotok teljesüléséért, ha az elkövetkező két hétben minden este, elalvás előtt újból és újból elképzelitek azt a képet, amikor már a boldog új életeteket élitek.Kívánok mindenkinek csodás teremtő napokat!


2019. augusztus 30. Szűz Újhold - Vágyak manifesztálása


Dudás Mária asztrológus

06304515002
Szükséged van segítségre?


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat