18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Pezsgő színű KÖRÖM trend 2019 ŐSZ és TÉL

Megosztás
Szépség

Egy kis ragyogás a hűvös hónapokban. Mi sem lehet találóbb és kreatívabb színválasztás köröm divat esetén, mint az elegáns pezsgő szín. 2019 köröm trendje most drasztikusan megváltozik. Vörös és sötét árnyalatok helyett jönnek a pezsgő színei! Meríts ötleteket innen!


Volt már, de csak régen, amikor ősszel és télen a pezsgő árnyalatú körömszín volt divatban.
Most viszont visszatér, ráadásul világszerte rengeteg nő nagy örömére.
Valljuk be őszintén, nem mindenki számára volt vonzó a sötét köröm szín, mint például a vörös, sötétbarna, fekete, sötét szürke. De most sokan megtalálhatják az ízlésüknek és a trendnek is megfelelő körömlakk színt. A pezsgő ital eleve egy elegáns ital, ünnepek alkalmával elengedhetetlen. Jelen van karácsonykor, születésnapokon, köszöntőkön, házassági évfordulón…
Most pedig felkerül a körmökre.

Tökéletes választás idősebbeknek és fiataloknak is, ráadásul most még alkalmat sem kell keresnünk hozzá, hogy körmeinkre kenjük ezt a csodálatosan ragyogó színt.

Nem véletlen, hogy köröm divat területén sokan nagyon örülnek ennek a színnek, hiszen tökéletesen kombinálható más színekkel.

A legszebb pezsgő köröm trend ötletek

Kattints a képre és megnyílik a galéria
Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat