18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Hajnövekedés gyorsítása – Tuti tippek – Az 5 leghatékonyabb

Megosztás
Szépség

Lehet gyorsítani a hajnövekedésen? Kis baleset a fodrásznál, amikor többet vég a kelleténél. Esetleg nem használnak a csoda kapszulák… Tuti tippek, egyszerű alapanyagokkal vagy azok nélkül, melyek garantáltan gyorsítják a haj növekedését.


Aki nem érzi jól magát rövidebb hajhosszával, mint, amit szeretne, elkezdheti a következő hajnövekedést serkentő technikákat, egyszerű alapanyagokat segítségül hívni.

5 tipp a hajnövekedés gyorsításához

1. Fejbőr masszázs

A fejbőr masszírozás a nem csak jó érzés, de serkenti a fejbőr vérkeringését. A bővebb vérellátás hatására a hajhagymák több oxigénhez és tápanyaghoz jutnak, ezért gyorsabban nő hajunk. 
Végezhetjük száraz hajon, de hajmosás közben is. Ebben az esetben picit tovább tart majd hajmosásunk.

2. Kókuszolaj

A kókuszolaj igazi csodaszer külsőleg és belsőleg is. A kókuszolajat hajmosás előtt alkalmazzuk, majd hajmosással eltávolítjuk a felesleget. A kókuszolaj hatóanyagai nem csak a fejbőrbe hatolnak be, hanem a hajszálakba is, így erősítve annak szerkezetét. A hajhagymák különösen meghálálják az extra gondoskodást.

3. inverzós módszer

Bonyolult tudománynak tűnik, de valójában az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy akár egy vagy két hüvelyknyi hajhosszabbítást érjünk el.

Az olaj ismét a haj növekedésének kulcsa.

Miért?

A rozmaringolajat (vagy olívaolajat) kissé melegítsük fel, és masszírozzuk fejbőrünkbe, és hajszálainkat is kenjük be vele. Hajtsuk le fejünket, és maradjunk így körülbelül 4 percig. 4 perc elteltével masszírozzuk át fejbőrünket és simítsuk végig hajunkat. Ezután mossuk meg hajunkat.

4. Plantur 21

A gyógyszertárban számos termék található, amelyek állítólag serkentik a haj növekedését.
Az egyik kedvenc a Plantur 21 sampon, amelynek állítólag egyik hatása, hogy a haj minden nappal az átlagosnál többet nő. Sajnos a termék azonban állítólag kiszáríthatja a fejbőrt.

5. Táplálkozás

Létezik, hogy van élelmiszer, amely serkentheti a haj növekedését?
Igen!
Állítólag a quinoa és a görög joghurt ezek közé tartozik.
A lazac és a dió nemcsak az egészséges táplálkozást támogatják, hanem a haj növekedését is. Tehát, ha odafigyelünk, mit eszünk, akkor gyorsíthatjuk hajunk növekedését. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat