18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Cappuccino hajszín TREND 2019 Ősz és Tél – Meleg árnyalatok hűvös hónapokra

Megosztás
Szépség

A kávé szerelmesei különösen örülhetnek ebben a szezonban, de azok is, akik csak a színéért vannak oda. A Cappuccino minden árnyalatával játszhatunk hajszálainkon 2019 hideg hónapjaiban a szezon hajszín trendje szerint. Találd meg a hozzád legjobban illő kávé árnyalatot!


Lágy és meleg színek ősszel és télen, ráadásul teljesen természetes lesz a hatát!
Azok számár is kitűnő választás a kávé bármely árnyalata, akik még nem döntötték el, hogy sötétebb vagy világosabb barna hajszín árnyalatot választanának.
Ugyanis nem feltétlenül kell egy színt választanunk. A Cappuccino színei igen változatosak, pontosan úgy, ahogyan a csészében látjuk. Világos barna, mézes barna, szőkés barna, minimálisan egészen sötétbarna…
Ez természetesen nem az összes árnyalat, de éppen elég ahhoz, hogy kitaláljuk új, trendi hajszínünket. A barna nagyon jól kezelhető, ráadásul természetes hatása miatt fiatalos külsőt kölcsönöz. Nem véletlen tehát, ha sokan szeretik.

A következő galériában megmutatjuk a legszebb hajszín árnyalatokat és a kombinációk lehetőségeit!
Természetesen a teljesség igénye nélkül…

Kattints a képre és megnyílik a galériaMegosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat