18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

5 dolog, amit tehetsz, ha még mindig az Ex-re gondolsz!

Megosztás
Női lélek

A szakítás rossz, akár mi szakítottunk, akár velünk szakítottak, de mit lehet tenni, ha egyszerűen nem tudjuk ezt kiverni fejünkből? Legfőképpen EX barátunkat? 5 dolgot is! Tuti tippek, hogy túl legyél EX barátodon!


ÓÓÓ, azok a fránya emlékek, volt, amikor még a kapcsolat csodálatos volt, és most szakítás után körülötted minden rá emlékeztet. Nem számít mit csinálsz, egyfolytában rá gondolsz…
Úgy gondolod, hogy ebbe fogsz beleőrülni, és semmit nem tehetsz ellene…
Dehogy is!
5 dolog is van, ami segíthet kiverni fejedből volt barátodat!

Töröld az összes közösségi média felületről!
Normál esetben a közösségi média oldalak hasznosak lehetnek, de nem ebben az esetben! Miért kellene még mindig azt látnod, hogy mit csinál jelenleg volt barátod! Amennyiben nem törlöd, biztosak vagyunk benne, hogy nem tudod megállni, hogy ne nézd meg az adatlapját. Ne gyötörd magad, szenvedsz így is eleget! Minek ezt még tetézni! Magadnak teszel szívességet, és segíthet túljutni ezen a nehéz időszakon. Amennyiben valóban akarja, úgy is megtalálja majd a módját, hogy kapcsolatba lépjen veled.

Ne írj neki!(vissza se)
A legrosszabb, amit tehetsz nő létedre, ha írsz neki, vagy válaszolsz, ha ír neked.
Az, hogy valaki „rád szán pár betűt” , nem jelenti, hogy valóban hiányzol neki, és egy férfitől nem is karakán megnyilvánulás. Amennyiben őt lovagként, hercegként akarod vissza magad mellé, úgy ne könnyítsd meg a dolgát. Ha pedig nem írsz vissza, és ezek után soha többé nem jelentkezik, akkor annyit is ért. Ezt most még nem látod be, de később majd megérted! Amikor esetleg helyette, amikor túljutottál volt barátodon, jön egy olyan férfi, aki árkon, bokron át követ, udvarol! Mert minden nő erre vágyik!

Nem volt tökéletes!
Az emlékek és szomorúságod képes megszépíteni még azokat a dolgokat is volt pároddal kapcsolatban, melyek a valóságban nem is voltak jók! Merthogy minden embernek van hibája! De te most csak azt látod, hogy mindenben tökéletes volt, és sosem fogsz már olyat találni, mint Ő volt. A legjobb, ha leülsz, és elkezded lelked mélyén előásni azokat a dolgokat, amelyek nem tetszettek benne anno. Biztosan találsz majd ilyet, mert valami elvezetett a szakításhoz! Pesszimistán hangzik, de most a rossz dolgokra kell egy picit koncentrálnod, hogy a rózsaszín köd eloszolhasson.

Hozz létre új emlékeket!
Volt barátodról valószínűleg sokaknak beszéltél, mutattál képeket, voltak élménybeszámolók. Nyilvánvalóan csak a jó dolgokról, legalábbis a kapcsolat elején. Éppen ezért sokkal nehezebb ezekkel az emlékekkel magadban megszabadulni volt barátod gondolatától, emlékétől. Itt az ideje, hogy új életet kezdj, amiben új emlékek vannak, de már új emberekkel, aki melletted vannak MOST!

Tanuld meg elengedni!
Minél többet foglalkozol gondolatban volt barátoddal, annál nehezebb elengedned, és marad veled a mindennapokban. Ez nagyon nehéz, de lehet rajta változtatni.
Meg kell tanulni úgy élni a mindennapokat, hogy tudatosan éled azokat, nem gondolkodsz rajta, mi lenne, ha még veled lenne. Elment, és soha többé nem jön vissza.
Egyszerűen hessegesd el a gondolatot, mint egy fúriát, aki rossz irányba terel a boldog jövőd helyett…
Minden nappal picit könnyebb lesz.

Jó tanács
Nem vagy gyenge, ha ezekkel a tippekkel sem tudod őt elengedni, viszont szükséged van segítségre, ráadásul szakmaira. Kineziológus, pszichológus azok, akik segíthetnek feltárni, mi bújuk meg a háttérben, ami miatt ennyire ragaszkodsz volt barátodhoz. Sok esetben kiderül, hogy valamilyen gyerekkori fel nem dolgozott élmény, trauma, veszteség… És maga a volt barát csak a jéghegy csúcsa a problémának! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat