18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Köröm divat 2019 – Ősz és TÉL - Vonalvezetés és komplementerek - Köröm LEXIKON

Megosztás
Szépség

Ugyan az időjárás hűvös lesz, és ilyenkor elkezdjük a sötétebb ruhadarabokat viselni… A trend szerint eddig a sötét körmök domináltak őszi és téli idényben, de ez most drasztikusan megváltozik! A színeken túl a minták is igazán kreatívak lesznek ebben a szezonban! Meríts egyedi és trendi köröm minta és szín kombináció ötleteket!


A régi, jó francia körmök szépen lassan feledésbe merültek, és ezzel semmi baj nincs is, hiszen rengeteg újdonság jött helyette. És mint ilyen, mindig van új a Nap alatt is.
A francia hagyományos vonalvezetés kicsit összekuszálódik, teljesen más irányt vesz 2019 ősz és téli szezonjában.

A vonalvezetésen túl most köröm trend szerint nem is igazán a sötét színek kerülnek a fókusz középpontjába, hanem a lágy rózsaszínes, világos bordó, fehér, halvány narancs.
Tulajdonképpen az ősz természetben is megtalálható színei kísérik végig még a téli szezont is.

Hosszabb, mint a francia köröm
Azon túl, hogy a vonalvezetés megváltozik, és a színárnyalatok is kivilágosodnak, a köröm hossza is picit hosszabb lesz trend szerint, mint a hagyományos francia köröm esetében volt.

Fontos!

Nagyon fontos, hogy 2019 őszi és téli köröm divat irányzatában csak a pontos elhatárolás engedett meg. Tehát a színek nem átmenetesek, nem mosódhatnak össze. Ezt nevezhetjük amolyan minimalista stílusirányzatnak is.
Kontraszt és komplementer? Használjuk a kontrasztos hatást keltő színek kombinációit és a komplementer színeket. Bátran! Ez a köröm szezon ugyanis erről szól! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat