18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. augusztus 15. Vízöntő Telihold – Értékes vagy!

Megosztás
Asztrológia

Egy újabb Teliholdhoz érkeztünk, amely augusztus 15-én 14 óra 29 perckor aktivizálja segítő energiáit. Az Univerzum célja, hogy segítő kezet nyújtson ahhoz, hogy belső értékeitekre koncentráljatok, és ezekkel, nem pedig külsőségekkel, külső elvárások szerint akarjátok az elismerést megszerezni. A Telihold a Vízöntő jegyében köszönt ránk, ami felforgató energiáival lelki felszabadulásunkban és saját belső értékeinkre találásban segít bennünket.


A Telihold mindig egy elengedős időszak kezdetét jelzi, és ezen a napon az energiák megsokszorozódnak, hogy minél hatékonyabban tudjuk elindítani ezt a megtisztulós időszakot. A feszültségnek köszönhetően a vitás helyzetek szétrobbanthatnak kapcsolatokat, felboríthatnak élethelyzeteket, de természetesen csakis azoknál, akik még mindig egy helyben topognak és ellenállnak a változásoknak. Tehát a Telihold mindenki számára hozhat egyfajta irányváltást, prioritások átgondolását és hatalmi viszonyok átrendeződését.Nézzük meg, hogy mi egyénileg mit tehetünk magunkért, miben támogat bennünket a Telihold varázslatos energiája.

Elsőként azoktól a viselkedési mintáitoktól kell megszabadulnotok, amik akadályoznak abban, hogy önmagatok legyetek, ami gátolja azt, hogy szabadon tegyétek, ami számotokra boldogságot okoz.Ezek a minták, ahogy minden bennünk dolgozó háttérprogram, gyermekkorban alakult ki, ami felnőtt korban megakadályozhatja, hogy a helyes önérvényesítést vagy a felelősségvállalást alkalmazzátok. Természetesen ilyenkor a legerősebben az dolgozik bennetek, hogy mások mit szólnak, vagy esetleg elvesztitek szeretetüket, ha nem az elvárások szerint cselekedtek. Vagy épp az elismerést nem tudjátok kivívni, mert nem az általánosan értékesnek vett dolgok megszerzéséért küzdötök. Mert mindenkinek más az értékes. Lehet az egy ruha, folyamatos műszaki kütyük halmozása, egy saját ház, autó, diploma… és sorolhatnám. Van aki a materiális értékek szerint ítél meg másokat, más meg a spirituális értékrendet keresi. Kérdés, hogy mi az értékes valóban? Attól még nem kell értéktelennek éreznetek magatokat, mert pl. nem tudtok komolyabb anyagi értékeket felmutatni, hiszen sosem ez számít, hanem az, hogy belül milyen értékekkel rendelkeztek? Ne feledjétek azt, hogy az őszinte szeretet feltétel nélküli és semmit nem kell bizonyítanotok érte, magatoknak sem!Itt az ideje, hogy ismét magatokba nézzetek, mint egy kívülálló (mint egy saját terapeuta), és megvizsgáljátok, hogy mivel csapjátok be magatokat? Milyen korlátozó elvárások szerint működtök a mindennapokban, amivel akadályozzátok, hogy saját értékrendetek szerint éljetek és saját belső értékeiteket megmutassátok másoknak. Amennyiben úgy érzitek, nem vagytok értékesek, akkor érdemes azt is átgondolni, mitől van ez? Mivel kritizáltak/kritizálnak mások? Ezek mögött a kritikák mögött viszont mindig saját önkritikátok áll, ezeket kell most felismernetek és elengednetek.

Tehát az első feladat, hogy tegyétek fel magatoknak ezeket a kérdéseket és keressétek meg rá a választ:

- Mivel szeretnétek kivívni mások elismerését? És ez vajon valóban érték vagy csak téves értékrendet követtek vakon?


- Amennyiben téves értékrendet találtok, akkor ezt hogy tudnátok megváltoztatni, milyen valós értékeitekkel tudnátok helyettesíteni? Mit tartotok értéknek? És ez vajon valóban értéket képvisel, vagy csak külsőség, amivel saját magatokat csapjátok be, elodázva vele, hogy szembenézzetek önbizalom hiányotokkal?


- Mit gondoltok, mitől tartanátok magatokat értékesnek? Mik a saját erőforrásaitok, amivel lelkesíteni tudnátok magatokat, és hittel telítődnétek?Félelem nélkül kell átlépnetek saját határaitokat! A félelem ellen a legjobb ellenszer, ha bíztok és hisztek magatokban, és ha ti magatok is feltétel nélkül szeretitek egyéniségeteket. Most minden energia a ti változásotokat segíti, azt, hogy boldogok legyetek. 

Lelketek egyedisége túl sokáig volt kalitkába zárva, most már szárnyalásra vágyik!


Változtassatok gondolataitokon, gondoljatok mindig szeretettel magatokra, hiszen tökéletesnek születtetek, ezt csakis belső félelmeitekkel, hitetlenségetekkel tudjátok megkérdőjelezni. 

Önmagatokkal kapcsolatos pozitív véleményetek és a lelketekből jövő szeretet segít abban, hogy megélhessétek a valódi szellemi szabadság érzését és egyéniséggé válásotokat.Használjátok ki ezt a varázslatos, mindent megváltoztató estét, és végezzétek el a Telihold varázslatot! 

Higgyetek magatokban, ti is képesek vagytok varázsolni és változtatni életeteken.Változást hozó, csodás Teliholdat kívánok mindenkinek!


Telihold varázslat 2019. augusztus 15.– Önértékelésünk megerősítése


Dudás Mária asztrológus

06304515002Ismerd meg magad!

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat