18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Telihold varázslat 2019. augusztus 15.– Önértékelésünk megerősítése

Megosztás
Asztrológia

Augusztus 15-én, a meglepetéseket hozó Vízöntő jegyében köszönt ránk a Telihold. A részleteket elolvashatjátok az erről szóló írásomban. Ne feledkezzetek meg arról, hogy Telihold napján százszorosan hatnak az energiák, így aztán rendesen kapunk segítséget ahhoz, hogy elengedjünk azokat a téves meggyőződéseket, ami alapján értékeljük magunkat. Ne maradjatok hát tétlenek, használjátok ki ezt a mágikus estét saját érdeketekben és végezzétek el a Telihold varázslatot. Ehhez hívjátok segítségül a Hold, a Levegő, a Föld és a Tűz energiáját, hogy megszabaduljatok mindattól, amivel korlátozzátok önértékeléseteket!


A varázslathoz szükségetek lesz: egy fehér színű gyertyára, és erősíthetitek a Hold segítő energiáit ezüst színnel, vagy ezüst ékszer viselésével. Szintén segítséget kaphattok, ha az ásványok közül holdkövet és türkizt viseltek vagy marokkövet tartotok magatoknál.

A varázslatot bárki elvégezheti, hiszen a varázsló bennetek van. Nincs szükség másra, csak egy nyugodt helyre, elcsendesedésre és a belső hitetekre, arra, hogy bíztok lelketek bölcs útmutatásában.


Hogyan végezzétek el a szertartást?

Gondoljátok át mivel kritizáljátok magatokat, mivel gyengítitek önbecsüléseteket. Írjátok fel mindazt, amit szeretnétek elengedni, egy külön papírkára, és ha készen vagytok, kezdődhet a varázslat!Először gyújtsátok meg a gyertyát, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Hívhattok spirituális segítőket is a szertartáshoz. Az Angyalok mindig szívesen támogatnak, amint megkéritek Őket. 

Hívjátok Őrangyalotokat, aki mindig vigyáz rátok, Hániel Arkangyalt aki segít a Hold energiáira hangolódni, Mihály Arkangyalt, aki megvéd benneteket, és segíti megtisztulásotokat és Rafael Arkangyalt aki lelki gyógyulásotokban támogat benneteket.Fogjátok meg az egyik papírlapot, és mondjátok ki hangosan:

„Elengedem ……….(mondjátok ki hangosan a papíron szereplő tételt)…………….

Elengedem ezt a magatartásmintát és azt a téves elgondolásomat, hogy csak akkor tartanak értékesnek, ha így viselkedem. Nem hagyom, hogy tovább irányítson ez a minta, azt választom, hogy ezentúl önmagamért szeretnek, és én irányítom sorsomat. Köszönöm, hogy lelkem bölcsessége, a Telihold támogató energiája, és segítőim segítségével, megtisztultam ettől a magatartásmintától és tudatalattimban elfoglalta helyét az engem szolgáló új minta. Köszönöm!”


Amikor ezt megtettétek, akkor égessétek el a papírlapot, és mondjátok ki hangosan: Értékes és szerethető vagyok! Majd ismételjétek meg a varázslatot minden papírlappal, egyenként.


Mivel a Hold levegős jegyben áll, ezért a hamut egyszerűen bízzátok rá a szélre, vagy csak szórjátok szét. Utána álljatok meg egy pillanatra, csukjátok be a szemeteket és vegyetek 3 mély lélegzetet. A levegő beszívásánál érezzétek, hogy a szeretet energiája átjárja minden porcikátokat, és minden belső értéketeket sugárzó fénnyel veszi körbe. Majd amikor kifújjátok a levegőt érezzétek, ahogy minden maradék görcsösséget, félelmet, aggodalmat kitisztít belőletek.Az elengedést is mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, mert akkor tudjátok valóban eltüntetni, ha már semmilyen érzés nem kapcsolódik hozzá. És még egy nagyon fontos dolog! 

A régi minták miatt se magatokat, se másokat ne hibáztassatok! Szükségetek volt erre, hogy tapasztaljatok és fejlődjetek. Ne őrizzetek haragot a szívetekben, mert a meg nem bocsátáshoz kapcsolódó harag táplálja a bűntudat érzését is.Varázslatos estét és sikeres elengedést kívánok mindenkinek!


2019. augusztus 15. Vízöntő Telihold - Értékes vagy!


Dudás Mária asztrológus

06304515002Változz velem!

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat