18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Így ismerhetők fel a JÓ emberek – Ezekre a jelekre figyelj!

Megosztás
Női lélek

Sok jó ember él a Földön, de nem egyszerű felismerni őket. Sokszor mondjuk, hogy nem vagyunk jó emberismerők? Ezek a jelek segíthetnek! Így kerülheted el a gonosz embereket.


A jó embereket megérzésre is sokan felismerik, ahogyan a rossz embereket is, mégis sokan vannak, akik megérzése helytelen.
Ahhoz, hogy ne csak megérzéseinkre hagyatkozzunk, jó lenne, ha lenne segítség, amivel jó előre fel lehetne ismerni a gonosz, számító embereket.
És ez ma már nem is lehetetlen!
Vannak ugyanis jelek, melyeket, ha ismerünk, és felismerünk, akkor kevesebb lehet a csalatkozásunk.

Miről lehet felismerni a rossz, számító és gonosz embereket?

Ezekre a jelekre figyelj!

A jó emberek bíznak másokban…

Triviálisan hangzik, de van rá magyarázat. A jó emberek általában közvetlenek, mert nincsen takargatnivalójuk. Aki viszont számító, az meggondolja, hogy mit mond másoknak. Mi sem gondolkodunk azon, mit mondjunk másoknak, már amennyiben mi is jó emberek vagyunk!

A jó emberek nem próbálnak meggyőzni másokat…

Aki nagyon meg akar győzni bennünket, annak nagy valószínűséggel van valamilyen hátsó szándéka. Gondoljunk csak azokra az eladókra, akik rá akarnak beszélni minket egy termékre, holott az nekünk nem is áll jól vagy nincsen rá szükségünk. Mindazonáltal van az az eset, amikor a jó emberek pusztán segítő szándékból akarnak meggyőzni minket.

A jó emberek a szemedbe néznek…

ÓÓÓ, az a bizonyos tekintet. Általános jellemzője a hazug embereknek, és ez egy önkéntelen reakció, miszerint nem néznek partnerük szemébe, amikor füllentenek, vagy hazudnak. Rengeteg ilyen testbeszéd jellemző létezik!
Testbeszéd több területre kiterjedően!

A jó embereknek széles a baráti köre…

Mondhatjuk úgy is, hogy madarat tolláról, embert barátjáról….
De ennél azért bonyolultabb a magyarázat. A jó emberek vonzzák mások társaságát, mert szeretnek a velük beszélgetni a pozitív kisugárzásuk miatt. Mindazonáltal természetesen a magányos emberek is lehetnek jók, hiszen adódhat olyan élethelyzet, amikor elveszítik szeretteiket, esetleg egészségi állapotuk nem engedi meg, hogy szociális életet éljenek.

A jó emberek környezettudatosan élnek…

Nem azt jelenti a környezettudatosság, hogy teljesen műanyagmentesen vagy vegán életmódot kell folytatnunk ahhoz, hogy jó emberek legyünk. De az az ember, aki odafigyel egy kicsit is a fenntartható, egészséges környezetre nem szemetel, és még sorolhatnánk, arról feltételezhető, hogy a jók közé tartozik.


A jó emberek követnek el hibákat…

Az igazság néha kellemetlen, de de bevallani az az igazi nagy erény.
A jó emberek is hibázhatnak, de nem szégyellik bevallani. De ez azért nem jelenti azt, hogy minden ember jó, aki bevallja, ha hibázott.

A jó emberek képesek kimutatni együttérzésüket…

Nem azt jelenti, hogy akkor vagyunk jó emberek, ha minden hajléktalannak segítünk, pénzt, élelmet adunk, de ha megmozdul bennünk az a bizonyos érzés, amikor sajnáljuk ezeket az embereket, akkor jó eséllyel tartozunk a jó emberek közé. Ugyan így értendő ez akkor is, ha mélyen együtt tudunk érezni akár egy ismerőssel is, aki elveszítette valamelyik szerettét, családtagját és gyászol… Aki csak vállat von, közönyös, nos nála megkérdőjelezhető, hogy a jó emberek közé tartozik-e.

A jó emberek mesélnek magukról…

A jó emberek mesélnek magukról, de ugyan így jó hallgatóság is, aki meg is jegyzi, amit mi meséltünk neki magunkról. Mindazonáltal a számító emberek képesek megtanulni ezt a viselkedésformát, miszerint feltesznek kérdéseket, mintha érdekelné őket válaszunk. De pár kérdés és válasz után, ha belezavarodik, és érezzük, hogy nem is figyelt válaszainkra, akkor legyünk résen…

Ezek a jelek magabiztosságot adhatnak a mindennapokban, és érdekes lehet kipróbálni közülük párat.

Érdekességek a testbeszédről!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat