18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Savas öblítés – CSAK 2 összetevő kell hozzá! - Készítsd el és PRÓBÁLD KI!

Megosztás
Szépség

Egészséges, csillogó és szépen kifésülhető haj… Tudjuk mit jelent a savas öblítés? Jobb, mint bármilyen más kész termék…


Hírességek, mint Kim Kardashian is a savas öblítést használja, hogy haja fényesen csillogjon és könnyű legyen kifésülni.
De ellentétben azzal, amire most sokan gondolnak, semmilyen különleges kész termékre nincsen szükség hozzá!
Mert a savas öblítést mi magunk is elkészíthetjük házilag.
És ez egy újabb ékes bizonyíték arra, hogy a házilag készült hajápolók is vannak olyan hatékonyak, mint a drága, készen kapható kozmetikai termékek.
Mi a savas öblítés?
Egy olyan vegyszermentes keverék, ami csillogóvá, egészségessé teszi a hajat, mindemellett a hajszálak nem tapadnak össze, ezért könnyű lesz kifésülni is.


Hogyan készítsünk savas öblítést házilag?

Mi kell hozzá?

Miért hatékony a savas öblítés?


A kemény csapvíz és a sampon maradék együttesen okozzák, hogy a hajszálak rugalmatlanok lesznek, elveszítik fényüket, és a rájuk rakódott maradványok miatt összetapadnak, ezért nehéz kifésülni.

A savas öblítéshez nincsen másra szükségünk, mint 2 összetevőre, ami nem más, mint az almaecet vagy citromlé, és tiszta víz. 


Egy evőkanál almaecethez vagy citromléhez adunk 1 liter tiszta vizet.
Hajmosás után ezzel öblítsük le hajunkat.
Hagyjuk hatni pár percet, majd öblítsük le sima vízzel.

Fontos!
Akinek eleve megviselt haja, jó, ha kilépve a zuhanyból csak rátekeri hajára a törölközőt, de nem kezdni el dörzsölni vele haját. Ez ugyanis a megpuhult hajszálakat roncsolja.
Hagyjuk, hogy a törölköző szépen magába szívjon annyi nedvességet a hajszálakról, amennyit csak lehetséges.

Hajszárításkor pedig ne használjuk a legerősebb és legmelegebb fokozatot hajszárítónkon.


Már pár ilyen savas öblítés után érezhető lesz a változás. Ennyi időre van szüksége a hajnak, hogy a savas öblítés minden lerakódást leoldjon a hajszálakról. 
Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Szépség

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek