18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Dialed-up Blonde – Különleges SZŐKE hajszín trend 2019 Ősz és Tél

Megosztás
Szépség

A szőke sosem megy ki a divatból, de mindig picit átalakul. Ez történik ebben a szezonban is! A teljesen semleges szőke nem lesz divat! Viszont a tincsenként szőke igen!


Szőke és szőke között nagy különbségek lehetnek, mind árnyalatban, mind intenzitásban.
2019 őszi és téli szezonjában a szőke tincsek formájában hódít világszerte, és ennek a trendek neve is van. Dialed-up-Blonde…

Mi a lényege az idei szőke hajszín trendnek?

Akár sötétebb hajszínhez is keverhetők egészen világos szőke tincsek.


Mivel nem az összes hajszálat érinti a szőkítés, így egy selymes, homogén, természetes hatású szőke hajszínt kapunk.

Azon túl, hogy szuper szexin néz ki ez a hajszín divat, és sokak kedvence lesz, van még két előnye is.
Az egyik miszerint nem károsítjuk a szőkítés során olyan mértékben hajunkat, mint egy teljes szőkítés során. A hajszálak kevésbé száradnak ki, és kezd el töredezni végük.

Másik előnye a Dialed-up Blonde hajszín divatnak, hogy elrontani nem lehet, hiszen a tincsek nem teljesen a hajtőtől szőkülnek, ezért a lenövés sem látszik majd… Időt és pénzt takaríthatunk meg, mert nem kell rendszeresen fodrászhoz járnunk. Kinek ajánlott a Dialed-up Blonde hajszín trend?

Ez a hajszín trend ajánlott azoknak, akik szőke, közepesen szőke, esetleg világos barna hajszínnel rendelkeznek.
Nagyon sötét hajszín esetén nehéz elérni a kívánt hatást, de nem lehetetlen, csak többféle szőke színárnyalatú tincset kell a sötét hajszálak közé csempészni.
Kortól független ismételten a Dialed-up Blonde hajszíb divat. Köztudott ugyanis, hogy a szőke és világos hajszín árnyalatok fiatalos külsőt kölcsönöznek.

Szőke hajszín TREND 2019 Ősz és Tél

Kattints a képre és megnyílik a galéria! Meríts ötletet innen! Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat