18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Barátságból szerelem – Előnyök és félelmek - Valóban kudarcra van ítélve?

Megosztás
Női lélek

Szerinted kudarcra van ítélve? Egy igazi barát, de az idő múlásával valami több is kialakul… Vajon valóban kudarcra van ítélve a barátságból szerelem?


Semmihez nem hasonlítható, amikor egy igaz barátságból végül szerelem lesz.
Rengeteg kérdés, dilemma, vajon mi lesz, ha nem sikerül!
Valóban jó ötlet engedni egy barátságot szerelemmé átalakulni?
Tényleg kudarcra van ítélve az a párkapcsolat, amelyik barátságból születik?
Előnyök és hátrányok? Léteznek ilyenek egyáltalán?Nagyon sokaknak van olyan ismerőse, aki párját végül egy korábbi barátságban találta meg. Vannak, akik együtt maradnak, és vannak, akik útjai végül szétválnak. Ez azonban egy normál párkapcsolatban is így van. 


Ezen túl azonban a barátságból alakult párkapcsolat esetében vannak olyan tényezők és élmények, melyeket csak azok élhetnek át, akik valóban barátok voltak előtte. Ilyen lehet például az első csók! 

Ismerik egymás minden jó és rossz tulajdonságát, tehát nincsen zsákbamacska… Kérdés lehet azonban, hogy mi felfedezhető marad a másikban, ha amúgy is tökéletesen ismerjük? Sőt, még egymás baráti körét is ismerik! Ez is rögtön felvet egy újabb érdekes szituációt. Mit fognak szólni hozzá az ismerősök, amikor kiderül, hogy a barátság párkapcsolattá alakult?

Mikor mondjuk meg nekik?

Milyen érdekes lehet az is, amikor belegondolnak az ilyen párok, hogy korábban még elmesélték egymásnak akkori szerelmei kalandjaikat, stb… Most pedig ők maguk vannak benne!

Az első csók

ÓÓÓÓÓÓÓ! Az első csók normál esetben is kínos, feszengős tud lenni, de barátságból alakulval?
Sokan tudnának vicces beszámolókat mesélni…
van benne valami, amit sejtünk, de mégis gyönyörű. Pillangók a hasunkban, miközben elnevetjük…Kinézet
Nincsen takargatni való, hiszen a barátságban biztosan láttuk már a másikat slamposan felöltözve, színházi öltözékben, átmulatott éjszaka után, amikor magunkat sem látjuk szívesen a tükörben…
nem több és nem kevesebb!


Kudarcra van ítélve?
Sokan azt mondják, hogy a barátságból kialakuló szerelemnek nincsen esélye. Különösen azért, mert túl sokat kockáztatnak. Nem csak megtört szív lehet a vége, hanem egy olyan embert is elveszíthetünk, aki nagyon jó barátunk volt.
Baráti kapcsolat, melyet soha nem lehet szerelem után olyanná tenni, mint azelőtt volt.

De vajon ez elég ok lehet?

Aki szerelmes, az bizony kockáztat. Csak azért lemondani a boldogságról, mert félünk a jövőtől?
Egyetlen kapcsolatban sincsen garancia!
És ha belegondolunk, akkor a régi barátságok is változnak az idővel, sok ki is kopik vagy teljesen átalakul.
Tehát, érdemes lehet egy esélyt adni annak, ami amúgy is bekövetkezne… 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat