18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019 - augusztus 1 Oroszlán Újhold – Nézz másként magadra!

Megosztás
Asztrológia

Izgalmas Oroszlán Újhold elé nézünk, mert most a változásokat segítő Uránusz is beszáll az égi játékba, hogy minden segítséget megadjon ahhoz, hogy bízva magunkban, önmagunk lehessünk. Persze lesz, akit ez kényelmetlenül érint, mert eddig halogatott, nem tett semmit, így a bolygó energiái kellemetlen eseményeket generálva „kényszerítheti” a változtatások felé.


Azt, hogy a magasba emelkedjetek és elismerést vívjatok ki, most tálcán kínálja a sors, de ha ellenálltok a változásnak, nem nyitjátok ki lelketek kalitkájának ajtaját, és nem kezdetek másként nézni magatokra, akkor a lehetőségeket sem tudjátok kihasználni, és egyre vacakabbul érezhetitek magatokat. 


A magasba emelkedéshez a segítséget belső értékeitek adják, de ehhez nektek is értékesnek kell tartani magatokat.Azt már mindenki tudja, hogy ezen a napon százszoros energiák működnek, de egy sorsikus segítséget is kapunk, hogy bátran kiálljunk elképzeléseink mellett. Ez a jupiteri energiák támogatása, ami egyesíti energiáját a Mars bolygóval, hitet adva ezzel a bátor önérvényesítéshez.

Reggel 5 óra 13 perckor beköszönt az Újhold a királyi energiák fényében, és a kedvező energiáknak köszönhetően szinte egyből kezdődhet a változásokkal, saját csillogásunkkal való eggyé válás.Ismét egy újrakezdő időszakba lépünk, amiben egyfelől változhat a mód, ahogy magatokra néztek, ahogy magatokról gondolkodtok, és ennek megfelelően változik majd az, ahogy a külvilág néz majd rátok. Az Újhold energiái biztosítják a határozottságot, a változtatási kedvet és az önelemzés lehetőségét is, de nektek kell elköteleződni a változások mellett és cselekedni.

Sokkal több időt kell magatokra fordítani, napi szinten gyakorolni a feltétel nélküli önszeretetet (mert megérdemlitek), az önkifejezést és tenni saját énetek kibontakozásáért. Fontossá kell válnotok önmagatok számára a mindennapokban is. Nincs kifogás, a „nekem nincs időm semmire” már nem szolgál benneteket. Kezdjétek apró lépésekkel, az sem baj, ha először csak tíz perceket szántok magatokra, de mindig növeljétek az időtartamot.Segítségül pár kérdés, ami segíti tisztánlátásotokat:

- Felismered azokat a kimenekülési/elkerülési mintákat, amivel akadályozod, hogy szembe tudj nézni a kihívásokkal, és bátran kiállj saját elképzelésed mellett?


- Tisztán látod az erősségeidet, amik segítenek az önmegvalósításodban? Ha nem látod, akkor teszel érte, hogy megismerd magad? Egyáltalán tisztában vagy azzal, hogy minden ember erősnek született, te is? Bízol magadban?


- Látod már mi az, ami a te felelősséged és kötelességed? És látod, ami nem a te dolgod, nem a te felelősséged?


- Látod azt, hogy mitől szenved a lelked, mivel korlátozod belső bölcsességed megnyilvánulását?

- És látod azt, hogy mivel kompenzálod az értéktelenség érzését?A változtatások időszaka
Kezdjetek el változtatni látásmódotokon, tudatosan figyeljetek oda arra, hogy ne kritizáljátok magatokat, tevékenységeteket. 

Dicsérjétek magatokat minél többet, gondoljatok magatokra szeretettel, elismerően, még akkor is, ha mások kritizálnak. 

Ez csak addig fog megtörténni, amíg ti magatok is a hibát keresitek tetteitekben. Nagyon fontos, hogy higgyetek magatokban, mert a sors felügyeli a változás menetét, azoknak segít, akik bíznak magukban és tudják, hogy megérdemlik a jót, mert értéket képviselnek. 

Akik nem változtatnak a gondolkodásukon, mintáikon, azok egyre több nehézséget tapasztalhatnak a mindennapokban, emberi kapcsolataikban és anyagi ügyeikben is.Mivel a mostani Újhold karriertörekvéseiteket is támogatja, ezért ha úgy érzitek értelmetlen munkát végeztek, akkor kezdjetek el azon dolgozni, hogy elhiggyétek, nem kell a munkába beleszakadni. Az életet élvezni is lehet, csakis rajtad múlik, érdemesnek tartod e magadat erre. 

A fizetésed, a munkalehetőséged attól függ, hogyan értékeled magadat. Ha nem hiszed el, hogy értékes vagy, akkor kevés pénzért fogsz nagyon sokat dolgozni. 

Vizualizáljátok minél többet az álommunkát, ahogy ott dolgoztok, boldogan és harmóniában. Lássátok értékesnek magatokat, aki munkájával, szakértelmével megérdemli a számára méltó fizetést, mint ellenszolgáltatást. 

A teremtés akkor fog működni, ha teljes átéléssel tudjátok a vizualizációs gyakorlatot elvégezni és egy cseppet sem kételkedtek magatokban. Természetesen itt se feledkezzetek meg a konkrét lépések megtételéről, küldjétek el minél több helyre az önéletrajzotokat, hogy a sors segíthessen a számotokra megfelelő munka megtalálásában.

Jöjjenek itt is a kérdések!

- Tudod mi a különbség a munka és az önmegvalósítás között? Természetesen vannak, akik a hobbijukkal biztosítják jólétüket, így a szó szoros értelmében nem munkába járnak. De sokan vannak, akik szenvednek a munkájuktól, és nem mernek változtatni, mert nem hisznek magukban.


- Ide kapcsolódik a következő kérdés. Félsz megtenni az első lépést a saját vágyaid felé? Vajon mi táplálhatja a félelmeidet? És egyáltalán tudod merre mennél szíved szerint?


- Amikor a saját önmegvalósításodra gondolsz, akkor van bűntudatod bármi miatt? Amikor határozottnak és erősnek érzed magad, akkor úgy gondolod önző vagy?


- Az önmegvalósítás/karrier és a magány a te gondolataidban együtt jár? El tudod képzelni, hogy pároddal egyenrangú társként mindketten saját utatokat járjátok, de emellett a közös életetekért is tesztek?


Százszoros energiák

Ahogy már írtam, Újhold napján százszoros energiák dolgoznak, így ne feledkezzetek meg vágylistátokról vagy vágytáblátokról! Este pedig végezzétek el az Újhold varázslatot, kihasználva ennek a napnak a csodálatos hatásait.Mindenkinek csodákkal teli mindennapokat kívánok!


Újhold varázslat 2019. augusztus 1. - Varázslat önmagunkért


Dudás Mária asztrológus

06304515002Ki vagy Te? Ismerd meg lehetőségeidet!

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat