18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Újhold varázslat 2019. augusztus 1. – Varázslat önmagunkért

Megosztás
Asztrológia

Ezen a napon egy különleges Újholdnak lehetünk tanúi. Hogy miért különleges azt részletesen elolvashatjátok az erről szóló írásomban. Az Újhold a tüzes Oroszlán jegyében köszönt ránk, és több égitest segítségét élvezheti a megvalósításban. Az Újhold születésének pillanatát az Oroszlán jegye határozza meg, ami még az Uránusz bolygóval is egyesíti energiáját, elhozva számotokra egy teljesen új kezdetet.


És emellett még százszoros energiák támogatását is élvezitek, ezért mindenképpen készítsétek el vagy egészítsétek ki a vágylistátokat/vágytáblátokat.


A bátorságot, határozottságot, belső értékeitek megnyilvánulását most minden területen képviselhetitek önmagatok és saját céljaitok elérésének érdekében. Az esti varázslatnak rólatok kell szólnia, arról, amik vagytok, és amivé válni szeretnétek ennek segítségével a mindennapokban.Mivel az Oroszlán jegyének jellemzője a csillogás, a látványosság, ezért a nap folyamán, amikor időtök engedi, díszítgessétek vágytáblátokat. 


Ha megelőzőleg már raktatok ki képeket vágyaitokról, most egészítsétek ki önmagatok fotójával és pozitív megerősítésekkel is, mint pl. 
„Értékes és szerethető vagyok” vagy „Döntéseim helyesek” vagy a „Bármire képes vagyok!”. 

Olyanokat válasszatok, amik megerősítik önbizalmatokat, feltétel nélküli önszereteteteket. Ez a tábla nagyon jó szolgálatot tesz, ha jól látható helyre rakjátok, ahol sokszor tudtok ránézni. Ha sokszor néztek rá a képre és mellette látjátok a pozitív megerősítést, akkor az elmétek egy idő után már összekapcsolja a kettőt, így ti magatok is eggyé váltok a gondolattal.

Vágylista vagy vágytábla készítése

Én a saját vágytáblám megerősítéseihez a napocskákat választottam, és abba írtam a pozitív megerősítéseket. Azok, akik eddig halogatták a vágytábla készítését, díszítését, most pótolhatják. Tehát díszítsétek ki szépen a vágytáblát, hogy igazi királyi/királynői megjelenése legyen.

Este pedig következzen a varázslat!

Keressetek egy nyugodt helyet, ahol senki sem zavar benneteket, és készítsétek elő vágytáblátokat. Rakjátok körbe mécsesekkel, és ha vannak otthon ásványaitok, azt is rárakhatjátok a vágytáblára. Az ásványok közül segít a holdkő, ez a Hold energiáit erősíti, a citrin, ami bevonzza a jólétet, bőséget, és a hegyikristály, ami világossá teszi a gondolkodást.Kapcsoljatok be egy kellemes, relaxáló zenét, és kicsit üljetek csendesen, jó mélyeket lélegezve. Minden belélegzésnél érezzétek, hogy megtisztultok, és minden kilélegzésnél gondoljatok arra, hogy távozik belőletek a maradék feszültség is, és minden negatív gondolat.

Amikor kellően ráhangolódtatok a varázslatra, akkor gyújtsátok meg a mécseseket, és hívjátok Őrangyalotokat, legyen segítségetekre az este folyamán. Őrangyala mindenkinek van, és mindenki képes megszólítani őt.
Szóban vagy gondolatban ezt mondjátok neki:

„Kedves Őrangyalom hálásan köszönöm, hogy segítségemre vagy megtalálni azokat a megnyilvánulási formákat, amiken keresztül megmutathatom mások számára a bennem lévő tehetséget, belső fényességet, mely segítségével megvalósítom vágyaimat és céljaimat. Köszönöm, hogy ennek eléréséhez lehetőségek kapui nyílnak meg előttem, és most kijelentem, hogy elköteleződve a változás mellett, belépek azokon.”


Ezután üljetek még egy kicsit csendesen és élvezzétek Őrangyalotok szeretetteljes közelségét, hagyjátok, hogy átöleljen, cirógasson, és eközben gondolatban lássátok, ahogy a vágytáblátokat áldás és szeretet fénye veszi körül, mint egy védelmi burok. Még hatékonyabbá tehetitek a varázslatot, ha gondolatban elképzelitek magatokat új életetekben. Lássátok magatokat a mindennapokban boldogan, szabadon szárnyalva, jólétben, határozottan, minél aprólékosabban megjelenítve a képet magatok előtt. Ezt a vizualizációt minél többször használjátok, annál hamarabb tudtok az új önmagatokkal eggyé válni.


Varázslatos estét kívánok mindenkinek!

2019. augusztus 1. Oroszlán Újhold - Nézz másként magadra!

Dudás Mária asztrológus

06304515002


Ki vagy Te? Ismerd meg lehetőségeidet!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat