18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Szerelem első pillantásra – Ez a 3 férfi csillagjegy pillanatok alatt lesz szerelmes!

Megosztás
Tipológia

Létezik a „szerelem első pillantásra”? Igen! Mi sem bizonyítja jobban ezt, mint az asztrológia, és azon belül is a tipológia. A következő 3 FÉRFI csillagjegy igazi szerelmes típus, akár az első pillantásra!


Sokan vágynak a szerelemre, legfőképpen arra, hogy jöjjön az a férfi, aki pillanatok alatt beléjük szeret, és mint a fergeteges vihar, elrabolja szívüket.

Létezik ilyen férfi!


Ahogyan a csillagjegyek elemzése kitér rengeteg tulajdonságra, a szerelem kérdése sem maradhat ki!

A 12 férfi csillagjegy közül azonban van 3, amelyik pillanatok alatt képes szerelembe esni…
Most ne kérdezzük meg, hogy mennyi ideig tart egy viharos szerelem az ő esetükben, csak koncentráljunk a kezdetekre!

Melyik az a 3 férfi csillagjegy, amelyik pillanatok alatt bele tud szeretni egy nőbe?

Ikrek
Az ikrek férfi rendkívül kommunikatív, mindig valami újat keres, gyorsan elunja magát, ezért viszonylag gyorsan szeretné kiismerni szíve választottját. Igen vagy sem? Amint a mérleg pozitív irányba billen el, nincsen megállj. Mindent akar egyszerre és azonnal. Ezért az Ikrek férfi szinte az első helyen végzett a pillanatok alatt szerelembe esni típusok között.


Rák
És igen, a Rák férfi is a szerelmes típusok közé sorolható. Bár a Rák férfi általánosságban viszonylag csendes típus, amikor szerelmes, erre jócskán rácáfol. Ismeretségi körében csak úgy emlegetik, mint, aki Páli fordulatot vett. Rá sem ismerni. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy minden tartós szerelem kialakulásához időre van szükség.


Van még egy férfi csillagjegy, aki pillanatok alatt képes szerelembe esni.

Melyik az?

Lapozz tovább! 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat