18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Új párkapcsolati forma a SZINGLI és SZERELEM között!- MENGLE – Még a neve is kreatív!

Megosztás
Női lélek

Hallottunk már a MENGLE kifejezésről? Definiáltak egy már amúgy is létező „párkapcsolati” formát. Ez nem más, mint a szingli és tartós párkapcsolat közötti KREATÍV emberi és érzelmi kapcsolat. Mit jelent a MENGLE kifejezés?


Sokaknak nem lesz új a „mengle” kifejezés definíciója.
Van, aki teljesen egyedül él, és szinglinek nevezik. Van, aki tartós párkapcsolatban, amiről szintén tudjuk, hogy mit jelent. És van, aki mengle kapcsolatban…

A MENGLE szó tulajdonképpen egy középút a szingli és párkapcsolat között, az emberek, akik nem szeretnének vagy nincsen rá lehetőségük, hogy párkapcsolatban éljenek, de nem zárják ki a párkapcsolat előnyeit, a mengle kategóriába tartoznak.

Találkozunk barátainkkal, akikkel szeretünk eljárni bulizni, kultúr eseményre, moziba, vagy éppen enni egy finomat, és ezen felül időnként a „hálószobánkat is megosztjuk velük”…

Jól hangzik?

Tabu témának számít, mégis eljutottunk oda, hogy ennek a párkapcsolatnak nem nevezhető, de mégsem szingli állapotnak megnevezése is lett, hiszen világszerte több millió ember él így!
Ez a kapcsolat azonban nem mindenkinek felel meg és nem is mindenkinek való.

Barátság extrákkal!

Létezik ilyen film is… Talán nem véletlenül… Oké, a filmben túl léptek a mengle állapoton….

Legyünk óvatosak!
Jól hangzik, de a mengle kapcsolat nem mindenkinek való, hiszen minden embernek vannak érzelmei, és valahol az egyik fél mindig picit többet érez a másik iránt. Nem szabad összekeverni a barátságot a szerelemmel, óvatosnak kell lenni, hogy a határokat meghúzzuk, érzelmeinket a helyén kezeljük.

Mindig tartsuk észben, hogy barátunk is találkozik másokkal, és mi nem vagyunk egy pár. Aki hétköznapi szinten harcol ezekkel a gondolatokkal, annak a mengle kapcsolat nem ajánlott.
Mert végül elveszítheti barátságát, és valóban szingli lesz.
Fontos!
Nagyon fontos, hogy a kapcsolat szabályait lefektessük és tisztázzuk, mindkét fél tartsa magát hozzá.
Az érzelmek gyorsan jönnek és végül az egész túl bonyolult lehet.
Továbbá számoljunk vele, hogy nekünk is és barátunknak is felbukkanhat az életében a nagy Ő, akkor viszont a mengle kapcsolatnak vége lesz. Egy időre biztosan! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat