18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Indokoltan lehetsz szomorú – Amikor partnered így viselkedik – Ez most tényleg nem a HISZTI

Megosztás
Női lélek

Bizalomra minden kapcsolatban szükség van, ez nem kétséges. Sokszor mondják, hogy a nők gyanakvók, és hisztisek… De a következő esetekben nagyon is indokolt, ha szomorú vagy!


Minden kapcsolat elején rózsaszín ködben úszik minden és pillangók repkednek hasunkban, akár pipacsokat is képesek lennénk új partnerünkkel a mezőn szedegetni…
Feltételezetten álomemberünk azonban egy idő után láthatóan máshogyan viselkedik.

Természetes, ha feltűnik a változás.


Azonban vannak nők, akik ok nélkül is beleképzelnek a szituációkba olyan dolgokat, melyek valójában nincsenek is. Ezt nevezzük hisztinek.
Ugyanakkor van az a női megérzés… Is!

A megérzésen túl
A megérzésen túl jó, ha valaki megerősíti bennünk, hogy tényleg nem hisztiről van szó, jogosan érezzük, hogy valami nem stimmel.
Ezek a következő esetek.

Minden korábbi barátnője szörnyű volt
Minden alkalommal szapulja volt barátnőt, a tiszteletnek nyoma sincsen. Gondoljunk csak bele, az akkori kapcsolatban is biztosan volt boldog időszak. És milyen férfi az, aki ilyen tiszteletlenül beszél volt párjáról? Vajon rólunk mit mond majd a hátunk mögött. Legyen gyanús ez a viselkedés!


Mindig csak ír
Ritkán tudtok találkozni, de minden nap megírja mennyire hiányzol neki, azonban találkozni mégsem tudtok…
Legyen gyanús, mert egy férfi, ha hiányzol neki, akkor árkon-bokron keresztül megy, csak, hogy láthasson. 

Még mindig kapcsolatban él, de le akarja zárni
Talán ez a legnehezebb szituáció, de a megérzésünk nem csal….
Mégis mikor akar kilépni a mostani/előző kapcsolatából?
Ha mostani párját megcsalja, akkor engem is meg fog? Sajnos nagy valószínűséggel igen!
Ez egy jellemről szól, és egy olyan férfit takar, aki nem egyenes. Hazudik otthon és nálunk is. Miért nem zárja le mostani kapcsolatát, ha már úgy sem jó, és tiszta lapokkal indulva ugrik bele egy másikba! A TE szemszögedből a HATÁRIDŐ szabása a legfontosabb! Adj neki határidőt, és legyél következetes! ne legyen új határidő!

Teljes gáz
Már tervezni a szülői látogatást, sürgeti az ismeretségi kör megismerését, és még sorolhatnánk... Mindezt természetesen néhány hét után! Picit úgy tűnhet, mintha mindenen túl akarna lenni idő előtt, hogy láthassa, megéri-e VELED maradnia. Ez azt jelenti, hogy nem teljesen biztos a kapcsolatotokban. Kell neked egy ilyen férfi, aki nem tudja, hogy TÉGED AKAR?

Mindig tökéletes
Mindig tökéletesen néz ki, mindig tökéletesen jól viselkedik, és szinte olyan, mintha nem lenne hibája. Vajon ilyen ember létezik a földön? Nem igazán! Tehát valami nem stimmel!


Nem megbízható
ÓÓÓ, talán erről nem is kellene egy sort sem írni, de azért megtesszük. Mindig elkésik, elfelejtkezik a veled kapcsolatos dolgokról. Ez azt jelenti, hogy nem tisztelt TÉGED! Sem az idődet, sem a személyiségedet!

Összehasonlít az EX barátnőkkel
Borzasztó! Még akkor is legyen gyanús, ha TÉGED föléjük emel minden szinten! Minden nő teljesen más személyiség, TE őket nem is ismered! És különben is, az EX barátnők már nincsenek sehol, most kezdődik egy új kapcsolat… Vagy mégsem? Jelentheti az EX-ek felemlegetése, hogy még nem engedte el őket lelkileg.

Domináns magatartás
Oké, egy férfi legyen határozott, vezető típus. De a féltékenység, agresszió más férfiakkal szemben nagyon nem jó tulajdonság! Még akkor sem, ha elsőre imponál neked. Még a végén elmarja mellőled a férfi barátaidat is! Pedig a barátaid akkor is ott lesznek neked, amikor ő már sehol nincsen! Ne tedd kockára a barátságaidat egy ilyen férfi kedvéért.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat