18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Barnító kapszula – A hatásmechanizmusa! - Sunglow

Megosztás
Egészség

Gondolnánk, van ma már termék, ami belsőleg alkalmazva segíti elő a barnulást? Pedig igen! Hatására gyorsabban és szebben barnulhatunk…


Barnító kapszula…
Igen, ma már ilyen is létezik…
Természetesen tudjuk, hogy a napozás nem tesz jót a bőrnek, viszont a napbarnított bőr sosem megy ki a divatból, ezért nem is csoda, ha a kozmetikai cégek újabb és újabb forradalmian új termékekkel állnak elő. Lásd ilyen volt korábban az önbarnító krém, ami eléggé megosztja a társadalmat, még inkább az eredményéről térnek el a vélemények.

Nehogy azt gondoljuk, hogy kifejlesztettek egy kapszulát, amit, ha beveszünk, akkor napozás nélkül lehetünk barnák! Mégis segíti a gyors barnulást.

A Maxmedix barnító kapszula világszerte hódít már, és az internetes kereskedelemnek köszönhetően mindenki hozzájuthat, már, ha tud egyáltalán a létezéséről… A Maxmedix Sunglow táplálékkiegészítő, barnító kapszula segít, hogy gyorsabban és szebben barnuljunk. Hogyan?
Mi van benne? Mi a hatásmechanizmusa?
A Sunglow kapszulák olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek támogatják a test természetes barnulási képességét, és barnító hatásfokozók is megtalálhatóak benne.

Természetes összetevők
Napi étkezéssel úgy sem tudjunk a természetes barnulást fokozó anyagokat bevinni szervezetünkbe, ezért tehát a kapszula, mely hasonlóan működik, mint a vitaminok, egyéb táplálékkiegészítők.
A természetes összetevők, mint például a lutein, a réz és a szőlőmag kivonat biztosítják, hogy a bőr gyorsabban barnuljon, és szép színe legyen. Mindezek mellett kizárja, hogy a bőr sárgás árnyalatú legyen, mint például egyes önbarnító termékek esetében.
Miért tartalmaz rezet is a barnító kapszula?
A réz összetevője nagyon fontos ennek a kapszulának, mert hozzájárul a bőr normál pigmentációjához és a kötőszövet optimális minőségű fenntartásához .
Az E-vitamin tartalma miatt a kapszula megvédi a bőt, ezt nevezzük bőrvédelemnek.
Ezenkívül a Sunglow kapszula lantin, egy körömvirágból származó karotinoid-vitamint is tartalmaz, amely támogatja a bőr természetes toleranciáját a nap ellen.

De nagyon fontos, hogy a barnító kapszula szedése mellett napvédőt is kell használni!


Hogyan kell szedni a barnító kapszulát?
Naponta kétszer ajánlott bevenni egy -egy pohár vízzel, étkezés előtt.
Eldönthetjük melyik étkezésünk előtt szeretnénk bevenni a kapszulát. 

A terméket keressük az interneten a "Sunglow" szót beírva, mert számtalan webshop kínálja már ezeket a termékeket.. 
De a következő helyen is elérhető: Amazon
Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat