18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

60 másodperces szabály – Pattanásos bőrűek FIGYELEM!

Megosztás
Szépség

Egy perc alatt pattanásmentes és üde arcbőr? Ez lehetséges? Egyszeri kezeléssel biztosan nem, de 3-4 alakalom után IGEN! MEGA hatékony TIPP pattanásos arcbőrre!


Ismerjük a 60 másodperces szabályt?
A legújabb kozmetikai javaslat, ami világszerte hódít, és semmilyen különleges terméket nem kell beszerezni hozzá!
Mindösszesen 60 másodpercet kell rászánnunk minden nap!
Ennyi idő nem sok ugye?
Főleg, ha azt nézzük, hogy pattanásaink, gyulladt arcbőrünk helyre jöhet általa.

Szép, tiszta, és nem csillogó arcbőr?

Mindenki ilyet szeretne!
És ez nem is megvalósíthatatlan!
Mi a 60 másodperces szabály?
Nem lesz szükségünk drága szépségápolási termékekre sem. Vajon mi lehet a trükk?
Lenne rá minden nap 60 másodpercünk, hogy foglalkozzunk arcbőrünkkel?

Na ná!!

Ahogyan a nevében is benne van, 60 másodpercre van szükségünk, amikor arcunkat amúgy is tisztítjuk.
Nem kell lecserélni arctisztító készítményeinket sem.
Arról van szó, hogy pontosan betartva a 60 másodpercet, ennyi ideig masszírozzuk át alaposan arcunkat vagy a kezelni kívánt területet.

Nayamka Roberts-Smith bőrápoló szakértő szerint minél hosszabb ideig masszírozzuk arcbőrünket a tisztító termékekkel, annál jobb eredmény érhető el.
Miért?
Jogos lehet a kérdés, ha már eddig is ugyan azt az arctisztítót használtuk, akkor most miért segíthetne a bőr regenerálásában!
Az elv nagyon egyszerű.

Elv
Annak érdekében, hogy a pórusokból garantáltan eltávolítsuk a szennyeződéseket, minimum 60 másodperce és alapos masszírozásra van szükség. Éppen ezek a szennyeződések okozzák a pattanásokat és gyulladt bőrt. De ez még nem minden!
Ugye ugye, hogy most nem szánunk rá ennyi időt!

Minden nőnek egyedülálló bőre van, de ez a módszer garantáltan bőr semleges. A szelíd arcmasszírozás hatására a vérkeringés fokozódik a masszírozott területen, és eközben jobban elnyeli a bőrbe juttatni kívánt hatóanyagokat. Ezért baktériumokból is kevesebb juthat a bőr felsőbb rétegeibe.

Fontos
Az arctisztítók kiválasztásakor nagyon ügyeljünk, hogy annak ne legyen alkohol tartalma! Ez ugyanis a bőrbe masszírozva már a bőr alsóbb rétegeit is kiszárítja. Arctisztító tej, arctisztító hab, arctisztító pakolás…. Ezek lehetnek megfelelőek.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat