18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

5 mondat, amit 40 felett NE mondj! – Így működik a pszichológia

Megosztás
Női lélek

Vajon más az élet 39 évesen és 40 évesen? Igen! Mert kerek évforduló, de véletlenül se gondoljuk azt, hogy megöregedtünk! 10 mondat, amit sose mondj 40 Felett! És sokkal jobban fogod érezni magad!


Az élet most kezdődik IGAZÁN!

Ugyanis minél idősebbek vagyunk annál nagyon a szabadságunk. De csak akkor érezhetjük ezt, ha a következő mondatokat elfelejtjük, mert az agyunk így áll át a szabad és boldog pillanatok megélésére.

Hogyan szereztem meg?
Most már nem számít, hogyan értük el azt, amit, a lényeg, hogy megvan. Akartuk, teljesítettük, és ennek örülni kell. Ne a múltba nézzünk, hanem előre.


Már lekéstem a gyerekvállalást
Nem! Nem késtünk le semmiről! Az új tanulmányok ugyanis azt mutatják, hogy egyre több nő 40 felett vállal gyermeket, mert még mindig termékenyek, és kitolódott az idő, amikor ehhez a feladathoz alkalmasnak érzik magukat. Ezen túlmenően egzisztenciálisan is ebben az életkorban érzik biztonságosnak a gyermekvállalást.


Sok dolgot rosszul tettem a múltban
Ezen most már kár gondolkodni, ugyanis akkor és ott, a múltban oka volt, amiért olyan döntést, döntéseket hoztunk, amilyeneket. Semmit nem csináltunk rosszul! Élünk, és közben döntéseket hozunk, ez az élet rendje. Sokkal fontosabb az elkövetkezendőkre koncentrálni, mint a múltra, amin úgy sem tudunk változtatni.

Az élet könnyebb lenne, ha fiatalabb lennék
Huh! Milyen gyakran gondolunk erre? Ez csak gondolkodásmód kérdése, és miden életkorban megtalálhatjuk azt, ami pozitív.


Túl öreg vagyok, hogy változtassak rajta…
Sajnálatos, de ez egy gyalázatos kifogás! A neurológusok szerint még 60 évesen is könnyű tanulni. Bár igaz, hogy több energiát igényel, de nem lehetetlen, az igazság az, hogy inkább a szokásaink rabjai vagyunk, melyekhez ragaszkodunk. 40 évesen viszont kellő tapasztalattal rendelkezünk, hogy megfontoltan változtassunk életünk bármelyik területén! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat