18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Jobb, ha ezeket a profilokat NEM KÖVETED az Instagramon

Megosztás
Női lélek

Nem mindegyik Instagram felhasználót jó és érdemes követni. Így befolyásolnak tudat alatt!


Miért használjuk az Instagramot? Azért, hogy élményeket nézzünk, méghozzá pozitív töltettel.
Csakhogy vannak olyan profilok, melyeket nem ajánlott követni!
Meg is mutatjuk miért!

Ugyan ez értendő egyébként az összes közösségi média oldalra is!

Ex barát
Mindegy, ki szakított kivel, a lényeg, hogy már nem vagytok együtt.
Miért kellene napi szinte tudni róla, hogy éppen mit csinál, merre jár, mit eszik?
A múltban az a jó, hogy elmúlt!


Volt barátunk új barátnőjét
Megtudtuk, hogy volt barátunknak új barátnője van?
Miért kellene követni? Ezzel csak magunkat kínozzuk! A helyzeten ez nem változtat. Még a végén elkezdjük összehasonlítani magunkat vele.. Ne okozzunk magunknak több fájdalmat, mint, amennyi most is van.


Fitness csodabogarak
Őszintén szólva, szakítás után a többség teljes változást akar! Csakhogy ez nem érhető el 1-2 hét alatt. Azzal, hogy fitness gurukat követünk, próbálunk olyan testet formálni magunknak, mint az övék, csak egyre jobban frusztráltak leszünk. Eleve csorba esett lelkünkön, minek kínoznánk magunkat még azzal is, hogy nincsen tökéletes alakunk?


Csak a nyaralás és telelés
Ne kövessünk utazó bloggereket, és ne szűrük le idényben, hogy rajtunk kívül mindenki csak a nyarat vagy éppenséggel a telet tölti valahol. Mert a valóság nem ez!

Gasztro bloggerek
Van, aki bánatában az evéshez fordul vigasztalásként. De ne tegyük, hiszen nem feltétlenül kell reggelente Nutellat, délben spagettit extra bolognai szósszal enni! Találjuk meg azt az étrendet, amit ösztönünk és testünk diktál. Tartsuk távol magunkat a drasztikus diétáktól is! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat