18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019. július 16 Bak Telihold – Generációs lelki teherletétel

Megosztás
Asztrológia

A júliusi Telihold a Bak jegyében köszönt ránk százszoros energiáival. Mostantól az elengedés időszakába lépünk, így egészen Újholdig azon munkálkodhatunk, hogy megszabaduljunk generációs és karmikus lelki terheinktől.


Ahhoz, hogy a változások valóban új és számunkra kellemes eseményeket, lehetőségeket hozzanak az életünkbe, először meg kell válnunk nem működő kapcsolatainktól, akadályként működő meggyőződéseinktől, viselkedési mintáinktól. 


És fel kell ismernünk a generációk óta családunkat érintő problémás pontokat, mert most előttünk a lehetőség, hogy lezárjuk ezt a karmaláncot, megoldva ezzel saját életünk problémáját is. 

Egy eléggé felforgató Teliholdnak nézünk elébe, ami felkavarja tudattalanunk legnagyobb mélységét, felszínre hozva az elfojtott lelki sérüléseinket családi problémákat. 

Amennyiben tudatosan szemléljük az eseményeket, hatalmas felismerésekkel leszünk gazdagabbak, és az általuk szerzett tapasztalatokkal haladhatunk tovább utunkon. 

Az elengedés célja

Az elengedés célja, hogy helyet csináljunk az újnak. Tehát nem elég várni az új lehetőséget, a változást, helyet kell annak csinálni, a tettek mezejére lépve. 

Ha valami már nem működik az életünkben, akkor engedjük meg hogy távozzon, és egy csodás lehetőség köszönthessen ránk. 

Az a vákuum, ami az elengedett dolgok helyén keletkezik, tudja beszippantani az újdonságot, legyen az akár egy új kapcsolat, egy új munkahely vagy egy boldogabb élet. Már eddig is sok mindent elengedtünk tudatos munkánknak köszönhetően, ezzel lehetőséget adtunk az Univerzum energiáinak arra, hogy még mélyebbre ásson tudattalanunkban, és segítő kezet nyújtson minden korlátunktól való megszabaduláshoz. 

A Bak jegye önmagában nem híres arról, hogy az érzelmei befolyásolják, de most a Plútó segít abban, hogy szenvedélyes hajtóerőt kapjunk saját önvizsgálatunkhoz. Ugyanakkor, ha nem változtatunk, vagy benne ragadtunk egy minket nem szolgáló mintában vagy kapcsolatban, akkor bizony egyre inkább nyomasztónak és megrekedtnek érezhetjük életünket, egy lefelé húzó spirálban érezve magunkat. 


Azok a terhek és felelősségvállalások, vagy egyáltalán a túlvállalásaink, amiket már régen le kellett volna raknunk, mázsás teherként nyomhatnak bennünket, és egyre inkább érezhetjük a belső feszültséget. 

Érzelmileg is okozhat egyfajta kiégettség érzését, vagy csupán semmihez nincs kedvünk, legszívesebben kimenekülnénk a világból. 

Az Univerzumnak most az a célja, hogy mindenkit rábírjon arra, vegye komolyan a mindennapok átalakítását, saját egyéniségre szabását, és találjon rá végre saját életében a boldogságot okozó tevékenységekre. A mindennapok átalakítása mellett egészségetekre is érdemes most jobban odafigyelni. Az elengedés időszakát kihasználhatjátok arra is, hogy az egészségromboló tevékenységeiteket elengeditek. 

Ilyenek lehetnek a káros szenvedélyek, az egészségtelen étkezés illetve életmód, vagy a túlzott stressz. 

Még az is lehet, hogy hirtelen ráeszméltek mi is okozta egészségügyi problémátokat, megoldást kapva ezzel ahhoz, hogy újra egészségessé váljatok.


Minden területen a fölösleges terhek letétele és a saját határok felállítása a cél. Az, hogy meglássátok mi a saját feladatotok, és mi az amit, kötelességtudatból, családi minták alapján átvállaltok másoktól. 

Kiemelten érdemes figyelni a stresszre, mert a legtöbb problémát ez okozhatja. A normális izgalom az jó, hiszen hajtóerőt ad, de az őrült pörgés, hajtás a jobb pozícióért, több fizetésért, nagyon káros lehet egészségetekre. Sokszor ezekhez a téves motivációt, otthonról hozott minták adják, amik meggyőződéssé alakultak át bennetek, és már észre sem veszitek milyen körforgásba kerültetek általa. 

Nézzetek rá tudatosan a mindennapjaitokra és először csak lássátok meg azokat a mintákat, amik alapján ti is működtök. Gondoljátok végig hogyan vélekedtek a munkáról, sikerekről, mindennapi feladatokról. 

Aztán gondolkodjatok azon, miért nem tudjátok elképzelni azt, hogy lehet mindezt könnyedebben, szívetek vágya szerint tenni? A megbúvó energiák feltárásában a Holdat egyszerre támogatja a Plútó, a Szaturnusz (sorsbolygó), a Leszálló Holdcsomópont, és a Neptunusz bolygó is, így az első napokban eléggé intenzíven találkozhattok a problémás pontokkal, legyetek nagyon tudatosak, és figyeljétek a helyzetek, események mondanivalóját. 

Symbolon kártya

Akinek van Symbolon kártyája, az most bátran támaszkodjon segítségére, akár naponta használva útmutatását. 
A háttérben, észrevétlenül működő energiákat néha nehéz nyakon csípni, épp ezért nehezebb megszabadulni is tőlük. No meg magunkkal kell őszintén szembe nézni, nem mutogathatunk másra és nem kereshetünk kibúvókat arra nézve, hogy mit miért teszünk. 


Illetve kereshetünk, de azzal csak becsapjuk magunkat és akkor egyre inkább nyomaszthatnak a terhek bennünket. Tehát, ha generációs mintát találtok, amik már szüleiteknél, nagyszüleiteknél is problémát okozott, akkor nincs rájuk hivatkozás, hiszen a saját életetekért ti feleltek. Így a változás is rajtatok múlik. Másik segítőnk, testünk lesz a Telihold és fogyó Hold időszakában, hiszen mind a szaturnuszi, mind a bakos energiák merevséget, görcsösséget okozhatnak. 
Figyeljetek, hol éreztek fájdalmat, görcsöt és értsétek meg üzenetét.

Egy pár példa, mit jelez a testetek:


Hátatokban éreztek fájdalmat, akkor túl sok még mindig a teher rajtatok vagy vannak olyan dolgok, amit a hátatok közepére sem kívántok.

A derekatokban van fájdalom, még mindig ott az alárendelődés, a kapcsolati függőség bennetek. 

Ugyanígy deréktájon fájdalmat okozhat az elfojtott harag is.

A combotokban jelentkező jelzés arra ad utalást, még mindig nem hisztek eléggé magatokban, ezért ragaszkodtok a megszokásokhoz, vagy támogató emberekhez. 

A karotok fáj? Szavaitok nem tükrözik saját akaratotokat, inkább hallgattok a békesség kedvéért.

Nyakatok merevsége utal az anyagi félelemre, a biztonsághoz, saját komfortzónátokhoz való görcsös ragaszkodásra és mindezt elég makacsul teszitek.

Összefoglalva igen nagy előrelépést, megkönnyebbülést hozhat az időszak, aminek tudatos munkájáért cserébe sorsikus támogatás lehet a jutalmunk. 

Legyetek hát tudatosak, figyeljetek a testetek jelzéseire és értelmezzétek tudatosan a helyzeteket amibe belekerültök. Könnyítsetek magatokon, nem kell súlyos terhekkel végig menni földi utatokon, mindezt meg lehet tenni könnyedén és élvezve az életet.


Mindenkinek csodálatos fogyó holdas időszakot kívánok!


2019 július 16 Telihold varázslat – Felszabadulás a generációs terhek alól


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Tanácsra van szükséged?

Te is lehetsz terapeuta! -Tanuld meg!

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat