18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019 július 16 Telihold varázslat – Felszabadulás a generációs terhek alól

Megosztás
Asztrológia

A júniusi Telihold a Bak jegyében köszönt ránk, a most induló időszak lehetőségeiről olvashattok a Teliholdról szóló írásomban. Ezen a napon százszorosan hatnak az energiák, ezért most arra biztatlak benneteket, végezzétek el velem a Telihold varázslatot szabadítsuk meg lelkünket a saját magunk által kialakított korlátok közül.


A Bak jegye a kitartásáról híres, és ide tartozik a kötelességtudatunk, felelősségvállalásunk is. Most ezt használjátok saját hasznotokra, vállaljatok felelősséget magatokért és saját boldogságotokért. 


A mai varázslatot végezzétek el Újholdig minden nap. Nem kell túlbonyolítani, csupán napközben feljegyzitek az elengedni valót, este pedig kicsit félrevonultok, lenyugodtok és elégetitek a papírlapot. 


A Telihold varázslathoz is készítsetek listát mindarról, amitől szeretnétek megszabadulni, amik akár már generációk óta jelen vannak családotokban!

Készüljetek fel a varázslatra!

Készítsétek elő az elengedni valók listáját. Keressetek egy nyugodt helyet, ahol senki sem zavar benneteket, gyújtsatok gyertyát, üljetek le kényelmesen és pár percig semmi mást ne csináljatok, csak figyeljétek a légzéseteket. 

Ha úgy érzitek még hatásosabban akarjátok a szertartást elvégezni, akkor viseljetek ezüst ékszert, és az ásványok közül lehet nálatok holdkő, hegyikristály és hópehely obszidián.
Próbáljatok minél jobban ellazulni, és csak a légzéseteket figyelni. 

Amikor már érzitek, hogy a nyugalom árad szét bennetek, akkor szólítsátok meg testeteket, kérjétek, hogy segítsen feltárni az elakadásokat. Pásztázzátok végig testeteket és figyeljétek meg, hogy hol éreztek görcsösséget, merevséget, fájdalmat, mert ez jelzés lesz arra, hogy ezen a területen találtok még korlátozó energiákat. Amikor feltérképeztétek, hol van még görcsösség, akkor fókuszáljatok oda, és vizsgáljátok meg, milyen érzések vannak a fájdalomhoz csatlakozva. 

Például

Pl. Szorongás? félelem vagy harag? Szólítsátok meg testetek göcsös, fájó részét, kérdezzétek meg hogy mi a baj? Figyeljétek, hogy előbukkan e valamilyen érzés vagy kép ekkor? 

Minden, ami bevillan, ami megjelenik előttetek akár képi formában fontos lehet.

Ezután próbáljatok szinte eggyé válni az érzéssel, figyeljétek, hogy ekkor előjön e más érzés vagy kép. 

Tegyétek ezt mindaddig, amíg már semmi újdonság nem bukkan fel a mélyből, majd vegyetek egy jó mély levegőt, amivel magatokba szívjátok a fényes tisztító szeretetenergiát, majd fújjátok ki a görcsös testrészeteken keresztül. 

Ismételjétek meg a levegővételt mindannyiszor, amíg nem nyugszotok meg teljesen. Ha több helyen éreztek feszültséget, akkor mindegyik testrésznél ismételjétek meg. Amikor már minden görcstől, feszültségtől, merevségtől megszabadultatok, akkor fogjátok a papírlapotokat és égessétek el. 

Legyetek hálásak a Holdnak és saját magatoknak, hogy mertetek változtatni és csak üljetek tovább, lassan, nyugodtan lélegezve.

Ahogy így ültök, ebben a békés állapotban, gondolatban lássátok, ahogy a Hold felől egy fényes gömb érkezik, majd közeletekbe érve körbevesz benneteket és feltölt friss, fényes energiával, szeretettel. 

Érezd

Érezzétek, ahogy ez a fény szétárad bennetek, majd védőburokként körbe is vesz titeket. Az elkövetkező 2 hétben ez a fény véd meg és segít abban, hogy minden, amire már nincs szükségetek, végleg eltűnjön a mindennapjaitokból, és új lehetőségek táruljanak fel előttetek. Ebben a fénygömbben olyan biztonságban érezhetitek magatokat, mint annak idején az anyaméhben voltatok.

Lassan és nyugodtan lélegezzetek, élvezzétek a nyugalmat és a biztonságot. Amikor úgy érzitek felkészültetek, kezdjetek visszatérni, lassan mozgassátok meg kezeteket, lábatokat, nyújtózzatok egy nagyot és nyissátok ki a szemeteket.

Amennyiben van rá mód, akkor többen is összegyűlhettek a szertartás elvégzésére, akár családtagjaitokat is bevonva ebbe, így az energiátok sokszoros erővel hat majd. 

Vagy egyszerűen érezzétek, hogy nem vagytok egyedül, hiszen ezen az estén még rajtatok kívül sokan végzik ezt a szertartást, lélekben csatlakozhattok hozzájuk is.


Én is elvégzem ma este a varázslatot, ha van kedvetek, tartsatok velem gondolatban, szeretettel várlak benneteket!


Csodás, holdfényes estét kívánok Nektek!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat