18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

BB Glow – Állandó SMINK – Alapozó tetoválás – ÚJ SMINK TREND

Megosztás
Szépség

Létezhet, hogy van olyan módszer, ami kiválthatja az alapozó használatát? Soha többet nem kell alapozót felkennünk? Igen! Az legújabb szépségrend - BB Glow Nevezhetjük alapozó tetoválásnak is! Hogyan működik?


Akik már elvégeztették magukon a BB Glow beavatkozást, úgy érzik, mintha visszamentek volna az időben egészen tini korukig.
Felkelve nem csak azért nézünk ki nyúzottan, mert fáradtak vagyunk, hanem azért is, mert a véráramlás még lassú az arc területén is. Minél élénkebb a véráramlás, annál szebb színe lesz arcunknak. Ráncok, nemkívánatos foltok bizony szinte minden, akár 30 év feletti nő arcán megjelennek.
Éppen ezeket hivatott az alapozó elfedni.
Az alapozó használata nem is olyan egyszerű, hiszen nehéz megválasztani a jó színt, a helyes textúrát, és a felvitele is szakértelmet kíván.
Ennek azonban vége! 

A BB Glow – BB Skin tulajdonképpen nevezhető alapozó tetoválásnak is. Éppen azon az elven alapul, mint a sminktetoválás, csak ebben az esetben az egész arcra kiterjed.
A BB Glow világszerte robbanás szerűen terjed, ami nem meglepő.
Hiszen ki ne szeretné elfelejteni a napi szintű alapozó használatot, és a vele járó kellemetlenségeket, amikor például összekeni a ruhát, melegben elfolyik, és még sorolhatnánk.


Hogyan működik a BB Glow?
A kezelés során speciális szérumtartalmú színes pigmenteket juttatnak a bőrbe mikroszkópos tűvel.
Ezért is nevezhető ez az eljárás állandó sminknek.
A tökéletes eredmény eléréséhez azonban legalább 3 kezelésre van szükség. Ezzel érdemes számolni.

A kezelés meneteIdeális
Ideális lehet a kezelés sötét, karikás szemekkel rendelkezőknek, szeplők elfedésére, bőrszíntörések semlegesítésére, pattanások hagyta nyomok és napfoltok halványítására.

Az eljárás körülbelül 30-45 percet vesz igénybe a tisztítástól egészen az enzimálásig, amikor a BB szérumot a bőr alá juttatják.
Már az első kezelés után azonnal látható a változás.
A bőr egyenletesen néz ki, és nem érezzük majd, hogy valaha is még egyszer alapozót szeretnénk felkenni arcunkra.
Fontos!
Kezelés után nem is szabad semmit felkenni a kezelt területre, hiszen az érzékeny, a bőr felső rétege megsérül kezelés alatt, időre van szüksége a gyógyuláshoz.

De a tilalom nem tart sokáig, mindösszesen 24 órán keresztül nem kenhetünk semmi arcunkra.


Megéri-e?
Még néhány nappal a kezelés után érzékeny lehet a kezelt terület, a teljes regenerációhoz körülbelül 2 hétre van szükség. Második és harmadik kezelés esetén azt is csak ennyi idő elteltével lehet megismételni.
Különösen megéri azoknak, akik valamilyen bőrhibával rendelkeznek, vagy napi szinten használnak alapozót, hosszú távon biztosan megéri.

A kezelés helyettesíti a sminket?
A sminket nem helyettesíti a kezelés, hiszen szempilláinkat, ajkainkat, szemhéjunkat ugyan úgy ki kell festeni, de, aki ezektől eltekint és a természetesség híve, annak jelentheti a kezelés a teljes smink elhagyását, hiszen tini korunkban sem festettük magunkat.


Otthoni körülmények
Senkinek ne jusson eszébe otthoni körülmények között ilyen vagy hasonló beavatkozással próbálkozni!
Keressünk fel egy szépségszalont, és bízzuk magunkat szakemberre.
Ő az ugyanis, aki a megfelelő színárnyaltot megtalálja majd, ami maximálisan közelít saját bőrszínünkhöz. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat