18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez a 3 FÉRFI csillagjegy nem marad sokáig meg EGY NŐ mellett!

Megosztás
Tipológia

Aki elkötelezett kapcsolatot keres, jobb, ha a következő 3 férfi csillagjegyet elkerüli. Mert ezek a férfiak nem tudnak sokáig megmaradni egy nő mellett. Könnyen előfordulhat, hogy összetörik szívünket.


Melyik az a 3 férfi csillagjegy, aki nem híve a tartós párkapcsolatoknak?

Ikrek
Az Ikrek férfi soha nem unatkozik egyedül sem, mindig van mit mondania, szeret utazni, és nem utolsó sorban odáig van az utazásért.

De vigyázat!

Még a szerelmi életében sem szereti a megszokottságot, ő az, aki a kalandokat keresi.
Könnyen szerelembe esik, de ugyan ilyen könnyen ki is szeret a nőkből. Az Ikrek férfi változatosságot keres, így nem biztos, hogy ő lesz számunkra a végső kikötő. De idővel alábbhagy kalandvágyuk, és valóban komoly kapcsolatot keresnek. Ekkor ők lehetnek az egyik legideálisabb társ.


Mérleg
Ki gondolná, hogy a Mérleg férfi sem a tartós kapcsolatokat pártolja többségében?
A Mérleg férfit az egyetlen dolog, ami érdekli, az egyensúly és harmónia megteremtése. Mivel kevés olyan nőt talál, aki ezeknek az elvárásoknak meg tudna felelni, könnyen előfordulhat, hogy egyszerre több nőből rakja össze kívánalmait. Minél több, annál jobb! A Mérleg férfinek dicséretre és elismerésre van szüksége, és szeret az események középpontjába kerülni. Kiváló partner a flörtöléshez, de nem rajong a tartós kapcsolatokért. Természetesen az idő múlásával ez megváltozik, és képes lesz egy nő mellett megtalálni a boldogságot.

Van még egy férfi csillagjegy!

Lapozz tovább és nézd meg, melyik! 
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat