18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezeket a testrészeidet TUTI nem kened be napvédővel – Rád is igaz?

Megosztás
Egészség

Egy tanulmány azt mutatja, hogy a legérzékenyebb testrészeket az emberek többsége nem keni be napvédővel! Te vajon igen? Melyek ezek a testrészek? Nem is gondolnád!


A Plos One folyóiratban megjelent felmérésben a tudósok azt állítják, hogy a bőr legérzékenyebb részeit az emberek többsége nem keni be napvédő krémmel. 


A szemhéjak például a test egyik legérzékenyebb területei közé tartoznak, de a fényvédők alkalmazásakor ezt a legtöbben kihagyják, akár csak a szemkörnyéket.
Pedig a következmények súlyosak lehetnek.Az arc 16,6 százaléka nem védett!

A vizsgálatban 62 nő és férfi vett részt.
Az eredmény azt mutatta, hogy hiába a gyakori fényvédő használat, ha fontos területek kimaradnak.
Az arc 16,6 százaléka védelem nélkül marad!
Ez azért nagyon veszélyes, mert az arcbőr igen érzékeny, és sokkal nagyobb az esélye a bőrrák kialakulásának, mint például a háton, ahol vastag a bőr.


forrás 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Egészség

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek